Το DEB/ΚΙΕΦ περιοδεύει στην Βόρεια Ελλάδα

21 Μαΐου 202419:53

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Η ετεροκαθοριζόμενη πρόεδρος του ακροδεξιού εθνικιστικού ισλαμοφασιστικού τουρκοδίαιτου κόμματος της ημεδαπής DEB/ΚΙΕΦ κ. Τσιγδέμ Ασάφογλου μέλη και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κόμματος «Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας» πραγματοποιούν διήμερη επίσκεψη στην πόλη της Έδεσσας όπου συναντήθηκαν με τον Ψευδο-αρχιμανδρίτη Νικόδημο Τσαρκνιά και την “Μακεδόνισσα υποψήφια του Κόμματος Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας Ευγενία Νατσουλίδου” όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου..

Σε σχετική ανάρτησή του , το ακροδεξιό εθνικιστικό ισλαμοφασιστικό κόμμα DEB/ΚΙΕΦ αναφέρει: “20 Μαΐου Δευτέρα, επισκεφθήκαμε την Έδεσσα, την περιοχή όπου βρίσκεται μία από τις υποψήφιες ευρωβουλευτές μας για το 2024, η Ευγενία Νατσουλίδου, μέλος της Μακεδονικής μειονότητας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η υποψήφια μας κα Νατσουλίδου και η συνοδεύουσα αντιπροσωπεία εξέφρασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μακεδονική μειονότητα στην περιοχή. Η πρόεδρος Τσιγδέμ Ασάφογλου και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΚΙΕΦ εξέφρασαν τη σημασία της συνεργασίας με την κα Νατσουλίδου στις Ευρωεκλογές του 2024 και τον αγώνα έναντι στα προβλήματα της μακεδονικής μειονότητας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την υποψήφια ευρωβουλευτή του 2024 κα Νατσουλίδου για τη φιλοξενία της. Ως ΚΙΕΦ, υπογραμμίζουμε για άλλη μια φορά ότι είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με τα μέλη της μακεδονικής μειονότητας και τους υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι οποίοι, όπως και η δική μας μειονότητα, αγωνίζονται για τα δικαιώματα και το δίκαιο.”

Ο Ψευδο-αρχιμανδρίτης Νικόδημος Τσαρκνιάς δηλώνει ανεπιφύλακτα “τη στήριξή του στο κόμμα της Τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης στο Kόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας και την υποψηφιότητα της Ευγενίας Νατσουλίδου. “

Όταν ψηφίστηκε η συμφωνία των Πρεσπών, η Ευγενία Νατσουλίδου είχε παραχωρήσει συνέντευξη κατά τη διάρκεια της οποίας ρωτήθηκε πόσο μεγάλη είναι η «Μακεδονική» μειονότητα στην Ελλάδα. Η απάντησή της ήταν κυριολεκτικά χωρίς καμία λογική. «Πηγές και ανεξάρτητες έρευνες από διάφορους συγγραφείς και θεσμούς για τα δικαιώματα των μειονοτήτων δίνουν μια συνολική εκτίμηση για τους ‘Μακεδόνες’ στην Ελλάδα που κυμαίνεται από 100.000 έως 250.000 άτομα»!, υποστήριξε. Αμέσως μετά, κάλεσε την Ευρώπη να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος και να κάνει τη σωστή επιλογή για ένα μέλλον ειρήνης και ευημερίας για όλους τους ιθαγενείς λαούς της!

Ως προς την “εκλογική δύναμη” της “μακεδονικής μειονότητας” σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο πολιτικός φορέας που μέχρι πρότινος δήθεν την εκπροσωπούσε , γνωστός ως ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ, μέχρι σήμερα δεν έχει κατέλθει ποτέ αυτόνομα σε εθνικές εκλογές παρά μόνο σε συνεργασία με την ΟΑΚΚΕ το 1996, ενώ στις ευρωεκλογές του 1999 έλαβε 4.951 ψήφους και του 2004 6.176 ψήφους. Στις ευρωεκλογές του 2009 κατήλθε με την ονομασία «Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία – Ουράνιο Τόξο» και έλαβε στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας 4.530 ψήφους (0,09%), από τις οποίες οι 2.594 στις εκλογικές περιφέρειες της Μακεδονίας. Το 1994, το Ουράνιο τόξο, πριν από τα γεγονότα του 1995 είχε αποσπάσει στο Νομό Φλώρινας 2.250 ψήφους – ποσοστό 5,7%. Στις Ευρωεκλογές 2009 έλαβε 1.195 ψήφους, ποσοστό 3.69 %, στο Νομό Φλώρινας.

Στις Ευρωεκλογές του 2019, το Ουράνιο Τόξο, απέσπασε ποσοστό της τάξεως του 0,11% δηλαδή 6.364 ψήφους, με τις περισσότερες, να προέρχονται από την Εκλογική περιφέρεια της Φλώρινας, ενώ μάλιστα ήρθε έκτο κόμμα, στα τελικά αποτελέσματα των Ευρωεκλογών του 2019, ενώ αντίστοιχα, στην Εκλογική περιφέρεια της Πέλλας, πήρε ποσοστά της τάξεως του 0,09%, με τις περισσότερες, να προέρχονται από τους Δήμους Αλμωπίας και Έδεσσας, ενώ στην υπόλοιπη χώρα κατατάχθηκε στα τελευταία κόμματα, με πάρα πολύ χαμηλότερα ποσοστά.

Μένει να αποδειχθεί στην κάλπη της 9ης Ιουνίου, πόσοι από τους 250.000 θα τη σταυρώσουν!

σσ.Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι το ακροδεξιό ισλαμοφασιστικό εθνικιστικό τουρκοδίαιτο κόμμα της ημεδαπής DEB/ΚΙΕΦ και η παρακρατική σέκτα που το ελέγχει δεν έχουν καμία αντίρρηση με τις σεξουαλικές προτιμήσεις του ψευδεπίγραφου ψευδο-αρχιμανδρίτη.

 

Εκτός Θράκης είναι ανεκτικοί και φιλοπρόοδοι, εντός σκληροπυρηνικοί πουριτανοί.Στις 4 Φεβρουαρίου του 1993 το πρωτοβάθμιο Συνοδικό Δικαστήριο της Ελλάδος υπό τη προεδρία του Μητροπολίτη Μεγάρων και Σαλαμίνος Βαρθολομαίου, εκαταδίκασε τον Τσαρκνιά για «αντικανονικοίς παραπτώμασι» και έτσι καθαιρέθηκε από την Ορθόδοξη Εκκλησία. Οι λόγοι ήταν αρκετοί, πρώτον ότι έως και σε αυτή τη περίπτωση ο Τσαρκνιάς δήλωνε «υπερήφανος» Σκοπιανός που θα συνεχίσει να προωθεί τα συμφέροντα της πατρίδος του, και δεύτερον διότι εις τας εκκλησιαστικάς χώρους υπήρχαν πολλές φήμες ότι εμπλέκετο σε δίκτυα ομοφυλόφιλων προσβάλλοντας το λειτούργημα του ιερέα.

Αντί Επιλόγου

Τσιγδέμ Ασάφογλου και παπά-Τσαρκνιάς σε “στενές τουρκοσκοπιανές επαφές”

Η κ. Ευγενία Νατσουλίδου συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του DEB/ΚΙΕΦ

Κοινή εμφάνιση Εγκαθέτων, Παρακρατικών και Πλαστογράφων σε ανθελληνικό φόρουμ στην Θεσσαλονίκη

Αρθρογράφος