Σύμπλευση ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με τους εγκάθετους του Προξενείου;

25 Ιανουαρίου 202320:21

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Παρακολουθώντας με μεγάλη προσοχή τις προεκλογικές διεργασίες στην περιοχή διαπιστώνουμε τις τελευταίες ημέρες μία περίεργη προσπάθεια “αμνήστευσης” των εγκαθέτων του Προξενείου  με έμμεση νομιμοποίηση της μέχρι τώρα δράση τους.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έτσι όπως την καταγράψαμε σε προηγούμενο κείμενό μας αναφερόμενοι στο ξέπλυμα του Μπουρχάν Μπαράν από τους κκ Μιχ. Κατρίνη και Γιώργο Πεταλωτή.

Κατρίνης-Πεταλωτής έκθετοι για την στάση του Μπουρχάν Μπαράν!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Γιώργος Πεταλωτής επανακάμπτει πολιτικά στην Ροδόπη, μετά από μία μακρά περίοδο απουσίας ΔΕΚΑ (10) ΕΤΩΝ χωρίς στο μεσοδιάστημα να έχει καταγραφεί κάποια παρέμβασή του στο έργο των εγκαθέτων του Προξενείου.
 
Οι ενδιαφέρουσες παρεμβάσεις του , μέχρι τώρα, εντοπίζονταν σε άλλα θέματα πλην αυτών που άπτονταν σε θέματα ασφάλειας ή εξωτερικής πολιτικής σε συνάρτηση πάντα με την Θράκη.
 
Η τοποθέτηση του στη θέση του γραμματέα του Τομέα Άμυνας του ΠΑΣΟΚ θα είχε πραγματικά νόημα εάν έβρισκαν τόσο το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ όσο και ο ίδιος την αφορμή για να πουν κάτι όταν ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ, τις οποίες ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΡΧΑΝ ΜΠΑΡΑΝ αλλα και άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, απειλούσαν το Δ’ΣΣ και τους ανθρώπους που συνδέονται ή υπηρετούν σε αυτό.
 

Ισλαμιστές, ρατσιστές και παιδεραστές κατασυκοφαντούν τον Ελληνικό Στρατό και απειλούν τους Θρακιώτες – Θα αντιδράσει κανείς;

Ο κ. Γιώργος Πεταλωτής την ίδια στιγμή δεν λέει τίποτα για τις υπόγειες σχέσεις του βουλευτή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Μπουρχάν Μπαράν , ο οποίος προχθές βρέθηκε σε “δείπνο μυστικό” στον Ίασμο να στηρίζει με τον Ιμάμ Τζανέρ τον εγκάθετο του Προξενείου Οζγκιούρ Φερχάτ.

Αντί επιλόγου

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στηρίζει τις δομές του Τουρκικού Προξενείου στην Θράκη

 

Αρθρογράφος