Συμφωνεί ο Αλ. Χαρίτσης με τις “παρακρατικές συμπάθειες” του κ. Χουσεΐν Ζεϋμπέκ;

17 Απριλίου 202421:22

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Ζήτημα δημοκρατικής νομιμοποίησης και συνταγματικής τάξης δημιουργεί η στάση του Εγκαθέτου κι Επιόρκου βουλευτή της Νέας Αριστεράς κ. Χουσεΐν Ζεϋμπέκ ο οποίος εκ νέου και δημόσια αμφισβήτησε εμπράκτως την Ελληνική Έννομη Τάξη, υλοποιώντας την ατζέντα του παρακρατικού πολιτικού ισλάμ του Προξενείου.

Σμίνθη: Ήττα υπέστη το παρακρατικό πολιτικό ισλάμ στην Ξάνθη

Η αυθεντικότητα των γεγονότων δεν αμφισβητείται καθώς έχουν καταγραφεί με ήχο και εικόνα ενώ είναι γεγονότα για τα οποία λαμβάνουμε ενημέρωση από το πεδίο.

Ο τουρκοδίαιτος προξενικός μηχανισμός και τα μέσα ενημέρωσης που πρόσκεινται στις παρακρατικές δομές του Προξενείου προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα και -κυρίως- ν’αποκρύψουν ότι η τοπική κοινωνία έχει κουρασθεί από τους εκλεκτούς των παρακρατικών δομών.

Ωστόσο, μέγα ερώτημα παραμένει η στάση ανοχής που επιδεικνύει η Νέα Αριστερά και ο κ. Αλέξης Χαρίτσης στην προκλητική στάση του κ. Χουσεΐν Ζεϋμπέκ ο οποίος για άλλη μία φορά πρωταγωνίστησε στην αμφισβήτηση των νομίμων θεσμών της Πολιτείας. Ο ίδιος συνόδευε τον παρακρατικό παραθρησκευτικό εκπρόσωπο του τουρκικού πολιτικού ισλάμ κ. Μουσταφά Τράμπα μαζί με άλλους δεκαπέντε (15) ομόφρονες που παραγοντίζουν με την ενίσχυση του Προξενείου. Ανάμεσά τους και ο παρακρατικός πρόεδρος της παράνομης ΤΕΞ κ Οζάν Αχμετογλου, ο Εγκάθετος πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας κ. Χουσεϊν Μπαλτατζή και δέκα στελέχη της παρακρατικής ψευδομουφτείας.

Οι ως άνω αναφερθέντες προσπάθησαν να εμποδίσουν τον θεολόγο κ.Hüseyin Kabza, να τελέσει την προσευχή στο τέμενος και προσπάθησαν να επιβάλουν τον εκλεκτότης παρακρατικής και παραθρησκευτικής ψευδομουφτείας κ Rahmi Mekera, κάτι που δεν έγινε δεκτό από τους πιστούς, δημιουργήθηκε ένταση και εκδιώχθηκαν από το τέμενος οι θιασώτες των παρακρατικών δομών.

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν ότι οι πιστοί απευθυνόμενοι στον κ. Μουσταφά Τράμπ και την συνοδεία του, φώναζαν: «φύγετε από το χωριό μας, δεν σέβεστε τίποτα, δεν έχετε καμιά δουλειά στη Σμίνθη!» Τότε, πανικόβλητοι ο ψευτομουφτής και τα φερέφωνα του προξενείου κάλεσαν την Αστυνομία. Ψύχραιμη η στάση και η παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ.

Οι παρακρατικοί και οι εγκάθετοι υποστηρικτές τους προσπάθησαν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και κυρίως να στραφούν με εχθρότητα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης που μετέδωσαν την είδηση (komotinipress, pameevro, adesmeuti) ενώ αποσιώπησαν το γεγονός ότι αυτή αναμεταδόθηκε από το σύνολο των πανελλαδικής εμβέλειας ενημερωτικών ιστοσελίδων.

Παραμένει άδηλη και μυστήρια η στάση του κ. Αλ. Χαρίτση ο οποίος εξακολουθεί να καλύπτει τους δύο βουλευτές του στην Θράκη που εμπλέκονται στις ανθελληνικές και παρακρατικές δραστηριότητες των προξενικών μηχανισμών.

Δίκτυο θρησκευτικής κατασκοπείας στήνει η Τουρκία στην Θράκη

Αρθρογράφος