Σε “Στρατηγείο Ήπιας Ισχύος” μετετράπη η Αδριανούπολη – 5.000 ευρώ ο μισθός των Τράμπα-Σερήφ

29 Σεπτεμβρίου 202209:23

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

 Στο Komotinipress έχουμε αναφερθεί με διεξοδικό τρόπο στον ρόλο της YTB που επενδύει στην τουρκική διασπορά προκειμένου να στρατολογήσει νέα στελέχη αλλά και να εφαρμόσει πολιτικές αφομοίωσης σε άλλους πληθυσμούς με υποτροφίες για σχολεία, θρησκευτικά λύκεια και τουρκικά πανεπιστήμια, με προγράμματα απασχόλησης/μαθητείας (internship) προκειμένου νέοι από το εξωτερικό να έρθουν και να εργαστούν σε τουρκικές εταιρείες/υπηρεσίες ή τουρκικά ιδρύματα και άλλου είδους επιμορφωτικά προγράμματα. Απευθύνεται δε όχι μόνον στους αποδήμους Τούρκους ή τα μέλη τουρκογενών μειονοτήτων (αρχικά σε 35 χώρες) αλλά και “συγγενικές κοινότητες” με κοινό στοιχείο την μουσουλμανική θρησκεία.

“Επιθετικές Δράσεις Ήπιας Ισχύος” της ΥΤΒ στα Βαλκάνια

Την Τετάρτη 28/9/2022 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του περιφερειακού συντονιστικού παραρτήματος της ΥΤΒ καθιστώντας την Αδριανούπολη, πλέον , ως “Στρατηγείο Ειδικών Επιχειρήσεων Ήπιας Ισχύος” στις οποίες έχουν αναφερθεί λεπτομερώς σε προηγούμενο άρθρο μας.

Η Αδριανούπολη, μέχρι και σήμερα, αποτελεί τον χώρο συναλλαγών και συνδιαλλαγής τουρκοφρόνων ή/και τουρκοφίλων που πλαισιώνουν την δράση της “υπόγειας διπλωματίας” όπως αυτή που ασκούν οι εκπρόσωποι του πολιτικού ισλάμ, η Ατυπη Συμβουλευτική Επιτροπή, ο Σύλλογος Αλληλοβοήθειας Δυτικοθρακιωτών στην Κωνσταντινούπολη και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης, που κινείται σε διεθνές επίπεδο.

Αν εξαιρέσουμε την συγκεκριμένη στόχευση της YTB στην διεύρυνση της εθνοθρησκευτικής γεωγραφίας και την διάχυση του ανατρεπτικού πολιτικού Ισλάμ σε κοινωνίες των γειτονικών χωρών, ιδιαίτερη σημασία έχει η παρουσία στα εγκαίνια (όπου παρίστατο και ο Αμπντουλλάχ Ερέν και πλήθος επισήμων) του παραμουφτή κ. Μουσταφά Τράμπα , ως ” εκπροσώπου ΜΚΟ Δυτικής Θράκης” και του παραμουφτή κ. Ιμπραήμ Σερήφ τον οποίον το σύστημα της Άγκυρας προετοιμάζει για εκπαραθύρωση στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης των δομών που σχεδιάζει και για την Θράκη.

Οι κ. Μουσταφά Τράμπα και Ιμπραήμ Σερήφ λαμβάνουν , σύμφωνα με πληροφορίες από την Αδριανούπολη, 5.000 ευρώ μηνιαίως “μεικτά” για να επιτελούν το “θεάρεστο έργο” τους στην Θράκη.

Για “βαποράκι του προξενείου” καταγγέλεται Έλληνας βουλευτής από τον κ. Σελήμ Ισά

Αρθρογράφος