Ο Robert De Niro μάλλον δεν αντέχει πλέον τις δύσκολες ερωτήσεις

23 Σεπτεμβρίου 201521:00

Εμφανώς εκνευρισμένος και χωρίς να σηκώνει δεύτερη κουβέντα, ο Robert De Niro διέκοψε τη συνέντευξή του με τη δημοσιογράφο του Radio Times, Emma Brockes, και αποχώρησε από την αίθουσα.

Το περιστατικό συνέβη πρόσφατα, στο πλαίσιο της προώθησης της νέας ταινίας του De Niro «The Intern», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με την Anne Hathaway. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός φαίνεται πως προσβλήθηκε από δύο ερωτήσεις της δημοσιογράφου -η μία είχε να κάνει με την κατάληψη του κινηματογραφικού φεστιβάλ Tribeca, το οποίο ίδρυσε ο ηθοποιός το 2003, από τραπεζίτες και η άλλη με το πώς καταφέρνει να μην πέφτει στην παγίδα του «αυτόματου πιλότου» στις ταινίες του.

Σύμφωνα με την ίδια τη Brockes, ο De Niro έμοιαζε «σαν να έχει κατάθλιψη» και η όλη του συμπεριφορά ήταν ιδιαίτερα νευρική και αγενής. Ο ηθοποιός δεν εξήγησε τι ακριβώς τον ενόχλησε σχετικά με αυτές τις δύο ερωτήσεις παρά αρκέστηκε στο να την κατηγορήσει για «αρνητική εξαγωγή συμπερασμάτων».

«Γιατί, επειδή ρώτησα για τους τραπεζίτες;» τον ρώτησε η Brockes. «Όλος ο τρόπος σου. Αρνητική εξαγωγή συμπερασμάτων», απάντησε ο De Niro. Όταν η Brockes του ζήτησε να της εξηγήσει τι άλλο τον ενόχλησε στις ερωτήσεις της, τη είπε ξανά «Όλος ο τρόπος σου και δεν πρόκειται να το κάνω. Δεν το κάνω, αγάπη μου».

Η Brockes έπειτα είπε πως προσπάθησε να του εξηγήσει ότι δεν ήταν αυτή η πρόθεσή της. Παρόλα αυτά ο De Niro της ζήτησε να κλείσει το μαγνητόφωνο και έπειτα σηκώθηκε, άνοιξε την πόρτα του δωματίου και προσπάθησε να βρει κάποιον υπεύθυνο για να τον πάρει από εκεί. «Περιμένετε, έκανα την ερώτηση (για τον αυτόματο πιλότο) μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσω τον τρόπο με τον οποίο καταφέρνετε να μην πέσετε σε αυτή την παγίδα», του είπε. «Υπήρχε αρνητική εξαγωγή συμπερασμάτων», επανέλαβε ο ηθοποιός.

Τότε η Brockes, η οποία είχε αρχίσει να χάνει την ψυχραιμία της, είπε στον De Niro «Πρέπει να ομολογήσω, μιας και το αναφέρατε, πως σκέφτηκα ότι ήσασταν σε λειτουργία αυτόματου πιλότου και μου φαίνεται πως είστε κάπως υπέρ-ευαίσθητος σχετικά με αυτό». Ο ηθοποιός όμως, της είπε για άλλη μια φορά «Δεν πρόκειται να το κάνω αυτό, αγάπη μου».

Η Brockes είπε στον Independent πως ο συνδυασμός «εχθρότητας και συγκατάβασης» στο ύφος του De Niro την εκνεύρισε, αλλά μπορεί να καταλάβει το γεγονός πως είναι κουραστικό για αυτόν να κάνει τέτοιου είδους συνεντεύξεις.

Πηγή: huffingtonpost.gr

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr