Ο Ιλχάν Αχμέτ προωθεί τα αιτήματα των Αστυνομικών Ν. Ροδόπης με ερώτηση και αναφορά προς τα αρμόδια υπουργεία

3 Μαρτίου 202107:02
Ερώτηση και Αναφορά για τα θέματα των αστυνομικών υπαλλήλων του νομού Ροδόπης σε συνέχεια των χθεσινών του συναντήσεων του με το δ.σ. της Ένωσής τους, περιλαμβάνονται στις πρωτοβουλίες του βουλευτή Ροδόπης του Κινήματος Αλλαγής, Ιλχάν Αχμέτ, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου.
 
Η ερώτηση με αριθμό πρωτοκόλλου 4708/2.3.2021 απευθύνεται και στον υπουργό Οικονομικών πέραν του υπουργού Προστασίας του Πολίτη και περιλαμβάνει τα μείζονα οικονομικά τους ζητήματα με εξέχον εκείνο της αναγνωρίσεως του επαγγέλματός τους ως επικίνδυνου και ανθυγιεινού καθώς και της καταβολής του επιδόματος των 100 ευρώ ειδικά για τους υπηρετούντες και αποσπώμενους αστυνομικούς στην Δ.Α. Ροδόπης.
 
Η αναφορά περιλαμβάνει το σύνολο των θεσμικών τους αιτημάτων με κυρίαρχο εκείνο της υποστελέχωσης της Δ.Α. Ροδόπης. Πρόκειται για κατάλογο αιτημάτων του νέου δ.σ. που περιήλθε σε γνώση των βουλευτών  Ροδόπης και σήμερα έλαβε την μορφή αναφοράς προς τον αρμόδιο υπουργό από τον Ιλχάν Αχμέτ .
 
Υπενθυμίζουμε ότι είναι η πολλοστή πρωτοβουλία του κ. Ιλχάν Αχμέτ για τα άλυτα ζητήματα των αστυνομικών υπαλλήλων του νομού Ροδόπης από το 2015 και προς την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και προς την σημερινή της Ν.Δ.
 
Παρατίθενται η ερώτηση, η αναφορά και το υπόμνημα των  αστυνομικών υπαλλήλων Ροδόπης.  
 
                 

Αρθρογράφος