Νέα σειρά business φορητών από την Toshiba

16 Οκτωβρίου 201318:00

Η Toshiba πρόσθεσε μία νέα σειρά φορητών υπολογιστών στο κατάλογο προϊόντων της. Συγκεκριμένα η σειρά Z είναι μια πιο εξελιγμένη γενιά φορητών υπολογιστών για επαγγελματική χρήση και αποτελείται από τα Portege Z30, Tecra Z40 και Tecra Z50.

Όλα τα μοντέλα πληρούν ένα ευρύ φάσμα αναγκών και προσφέρονται σε τρία διαφορετικά μεγέθη οθόνης, επιτρέποντας στους χρήστες να επιλέγουν αυτόν που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους όσον αφορά στην φορητότητα και στο υλικό που ενσωματώνουν.

Οι τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, ωστόσο η ιαπωνική εταιρεία αναφέρει ότι αναμένονται το τέταρτο τρίμηνο του 2013. Όσον αφορά στο hardware, και τα τρία μοντέλα διαθέτουν τέταρτης γενιάς επεξεργαστές Intel Core, έως τον Core i7, ενώ έχουν προεγκατεστημένα τα Windows 8.1 Pro ή τα Windows 7, ανάλογα με την επιθυμία του χρήστη. Επίσης, η νέα πρόταση της Toshiba ενσωματώνει μια κάρτα γραφικών Intel HD 4400, καθώς και μέχρι 2x 8GB DDR3L μνήμη RAM. Η συνδεσιμότητα περιλαμβάνει τρεις θύρες USB 3.0, μια υποδοχή HDMI, RGB, Gigabit LAN, 802.11 ac / a / b / g / n WiFi, Bluetooth 4.0, WiDi και μια προαιρετική κάρτα δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

Υπάρχει επίσης μια υποδοχή SD, STS Studio στερεοφωνικά Sound ηχεία και μια κάμερα Full HD. Το Z30 είναι το μικρότερο από τα τρία μοντέλα και το οποίο διαθέτει 13,3 ιντσών οθόνη και αναμένεται να διατεθεί σε επιλεγμένα μοντέλα το 2014, ενώ το Z40 διαθέτει 14,1 ιντσών οθόνη και το Z50 έχει 15,6 ιντσών οθόνη. Με το Z30, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μέχρι 512GB SSD και θα έχουν 12 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το Z40 προσφέρει έως 500GB HDD ή υβριδικό δίσκο, ή μέχρι 512GB SSD, με διάρκεια ζωής της μπαταρίας τις 9 ώρες. Το Z50, το μεγαλύτερο από όλα, έχει τις ίδιες επιλογές αποθήκευσης όπως το Z40.

Πηγή : enternity.gr

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr