Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου απειλείται με εκτέλεση από το τουρκικό παρακράτος

10 Ιουνίου 202206:42

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Το 2019 είχαμε μετ’επιτάσεως επισημάνει ότι “η θρακιώτικη κοινωνία, λοιπόν, βρίσκεται σε μία περιδίνηση και βάλλεται πανταχόθεν στα πλαίσια ενός ιδιότυπου υβριδικού πολέμου , οι σχεδιαστές του οποίου έχουν στοχοποιήσει την όποια ηγεσία διαθέτει ο τόπος απαξιώνοντας ή και εξουδετερώνοντας ηθικά ή οικονομικά όποιον τολμήσει να αντιδράσει στους σχεδιασμούς εγχωρίων ή/και εξωχωρίων κέντρων εξουσίας.”

Την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022, ο βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Ιλχάν Αχμέτ (ΚΙΝΑΛ) βουλευτή απειλήθηκε με (συμβολική, πραγματική, εικονική ;) εκτέλεση από το τουρκικό παρακράτος με μία σειρά διαδικτυακών δημοσιευμάτων αλλά και με μία συμβολική νεκρολογία.

Αφορμή στάθηκε μία συνέντευξή του στην τοπική εφημερίδα της Κομοτηνής Ο ΧΡΟΝΟΣ μέσω της οποίας ζήτησε να μην ασχολείται ο Πρόξενος της Τουρκίας με τα εσωτερικά πολιτικά ζητήματα της Μειονότητας

Μετά από μια αλληλουχία γεγονότων που ακουμπούν στην δραστηριοτητα του Τούρκου Προξένου ένα ιδιότυπο διαδικτυακό προαναγγελτήριο θανατικής καταδίκης δημοσιεύθηκε από τον λογαριασμό χρήστη στην Τουρκία ενώ ακολούθησαν δημοσιεύματα στον τουρκόφωνο τύπο της Μειονότητας με απαξιωτικό χαρακτήρα για τον κ. Ιλχάν Αχμέτ (ΚΙΝ.ΑΛ).

Την κεφαλική (θανατική) ποινή για τα “επτά αμαρτήματα του Ιλχάν Αχμέτ” μας γνωστοποίησε ένα δημόσιο πρόσωπο, άμεσα συνδεόμενο με το πααρεντογανικό καθεστώς, ο Φερρουχ Οζκάν με τον οποίον έχουμε ασχοληθεί εκτενέστατα στο παρελθόν, και σίγουρα δεν πρόκειται για μία απλή συγκυρία.

Ferruh Özkan: Ένας ακόμη γραφικός που ξαφνικά τους απασχολεί όλους

Έγραψε ,λοιπόν, ο Φερρούχ Οζκάν:


İlhan Ahmet’in siyasi hayatında Allah’tan rahmet diliyoruz Batı Trakya Türkleri İlhan Ahmet’in kalemini kırdı. Bundan sonraki hayatında yaptığın hataları görmen kadar sağlıklı bir hayat diliyoruz.
Ευχόμαστε το έλεος του Θεού στην πολιτική ζωή του Ιλχάν Αχμέτ Οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης έσπασαν την πένα του Ιλχάν Αχμέτ. Σας ευχόμαστε μια ζωή τόσο υγιή όσο βλέποντας τα λάθη που κάνατε στην επόμενη ζωή σας.

Το δε σπασμένο μολύβι στο τέλος του εικονιδίου συνδέεται με μία παλιά αποικιοκρατική εθιμική πρακτική (που το συναντά κανείς μέχρι τις μέρες μας ) οι δικαστές να σπάνε την πέννα, το μολύβι αμέσως μετά την ανακοίνωση της ποινής.

Τον συμβολισμό του σπασμένου μολυβιού τον συναντούμε και στην λαϊκή τέχνη της Τουρκίας.

Είναι η δεύτερη φορά που το ισλαμοφασιστικό παραερντογανικό σύστημα απειλεί την ζωή όλων όσοι δεν υποκύπτουν στα προστάγματα της Υψηλής Προξενικής Πύλης της οδού Ιώνων .

Είχαμε επισημάνει προσφάτως την ενδομειονοτική αναδιάταξη δυνάμεων ως μία δυναμική παράμετρο που συμβάλλει σε ό,τι χαρακτηρίσαμε εξ’αρχής ως “πραξικόπημα” και “εξ-Ερντογανισμό” της Θράκης με το “πολιτικό ισλάμ” να καταλαμβάνει σταδιακά κυρίαρχο ρόλο τόσο στην καθημερινότητα όσο και την θεσμική παρουσία της μειονότητας με ό,τι αυτό συνεπάγεται για της κοινωνική συνοχή της Μειονότητας.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουμε καμία αντίδραση ή ανακοίνωση από την πλευρά του βουλευτή, την ΕΛ.ΑΣ. και την Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την Ελληνική Βουλή, το ΚΙΝ.ΑΛ. το ΥΠ.ΕΞ.

Η Ελλάδα είναι εδώ ή ακόμα πετάει αετό;

Πόσο ακόμη θ’ανεχόμαστε τον Απόβλητο κ. Μουράτ Ομέρογλου;

Αρθρογράφος