Η απάντηση της Κομισσιόν για το Μειονοτικό Γυμνάσιο Λύκειο Ξάνθης

9 Φεβρουαρίου 202406:40

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Για τους λομπίστες και τους ευρωκράτες που συνεργάζονται ή συνδιαλέγονται με τους Εγκαθέτους και τους παρακρατικούς της Θράκης τα’χουμε πει και παλαιότερα.

Ποιός κρύβεται πίσω από την προπαγάνδα των Εγκαθέτων στο ΕΚ;

Καλό θα ήταν να τα ξαναθυμηθούμε σήμερα καθώς:

1. έχουμε το ψήφισμα, που εγκρίθηκεαπό την Ολομελεια του Ευρωκοινοβουλίου με οριακή πλειοψηφία (330 ψήφους υπέρ, 254 κατά και 26 αποχές), και το οποίο εξέφρασε απλώς τις ανησυχίες του, για τις απειλές που δέχονται οι αξίες της ΕΕ στην Ελλάδα.

2. μεταθέτοντας το ζήτημα στην Κομισιόν από την οποία ζητούν να κάνει πλήρη χρήση των διαθέσιμων εργαλείων για την αντιμετώπιση των παραβιάσεων των αξιών της ΕΕ στην Ελλάδα

3. Στο ίδιο ακριβώς πνεύμα έχουμε την απάντηση από την Κομισσιόν σε ερωτήσεις μελών του ΕΚ https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/E-9-2023-003485_EN.html για το ζήτημα που δημιούργησαν οι Εγκάθετοι στην Ξάνθη με το Μειονοτικό Γυμνάσιο https://www.komotinipress.gr/o-evrovouleftis-francois-alfonsi-agnoi-tin-sinthiki-tis-lozanis/

Η απάντηση της Κομισσιόν https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/E-9-2023-003346-ASW_EN.html εκτός του ότι είναι άκρως διαφωτιστική αναδεικνύει για ακόμη μία φορά το πώς δρουν οι προπαγανδιστές των Εγκαθέτων, κοροϊδεύοντας, εμπαίζοντας τον Λαό της Μειονότητας.

Προκειμένου ο Αχμέτ Καρά, ο Οζάν Αχμέτογλου, ο Χουσεΐν Μπαλτατζή και οι λοιποί Εγκάθετοι, να κερδίσουν μία θέση στην ηγετική πυραμίδα της παρακρατικής σέκτας, δεν δίστασαν να εργαλειοποιήσουν μαθητες, γονείς και διδάσκοντες  για ίδιον όφελος ενώ την ίδια στιγμή δημιουργούν τις προυποθέσεις για παράλληλες εκπαιδευτικές δομές.

Από κοντά και οι παρακρατικοί εγκάθετοι του πολιτικού ισλάμ!

Αρθρογράφος