Hasan Küçük: “Οι Γκρίζοι Λύκοι έσωσαν την Κύπρο από την ελληνική καταπίεση”

7 Ιουλίου 202411:03

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Ο γνωστός παρακρατικός κ. Hasan Küçük, Πρόεδρος του αλυτρωτικού “Συνδέσμου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης” -BTTDD, [με καταγωγή από τα Κιμμέρια Ξάνθης, για τον οποίο υπάρχει απαγορευτικό εισόδου στην Ελλάδα από τον 2023],ευχήθηκε επιτυχία στην τουρκική Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στον αγώνα με την Ολλανδία στους προημιτελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 2024 UEFA και καταδίκασε την ποινή δύο αγώνων που δόθηκε στον Μέριχ. Demiral από την UEFA σε δήλωσή του.

Ο Hasan Küçük δεν παρέλειψε στο μακροσκελές μήνυμά του να τονίσει ότι ” ο Γκρίζος Λύκος -Bozkurt είναι μια φιγούρα με βαθιά συμβολική και ιστορική σημασία στην τουρκική ιστορία ειδικά για τα έθνη που αγωνίζονται για επιβίωση και ελευθερία…”

Σύμφωνα με τον Hasan Küçük “Η φιγούρα του Γκρίζου Λύκου είχε μεγάλη σημασία καθώς αποδόθηκε στον Μουσταφά Κεμάλ, δόθηκε ως τίτλος σε νέους προσκόπους από τον ίδιο τον Ατατούρκ και ήαν το έμβλημα της Τουρκικής Οργάνωσης Αντίστασης, που ιδρύθηκε για να σώσει την Κύπρο από την ελληνική καταπίεση, ήταν ο Γκρίζος Λύκος.”

“Το να είσαι Τούρκος είναι δύσκολο, ειδικά στην Ευρώπη” τόνισε σε άλλο σημείο του μήνυματός του κάνοντας αναφορά στην πρόσφατη υπόθεση του συνδέσμου φιλάθλων “Φενερμπαχτσέ-Δυτ. Θράκη” και τους άλλους παράνομους συλλόγους συνδέοντάς την με την τιμωρία του Ντεμιράλ από την UEFA επισημαίνοντας πως “η άρνηση της γεωγραφικής ταυτότητας προστέθηκε στην άρνηση της εθνικής ταυτότητας”.

“Η κίνηση αυτή (σχηματισμού των Γκρίζων Λύκων) αντανακλά την αποφασιστικότητά μας να αγωνιστούμε από την ιστορία και θα κρατήσει ζωντανό το πνεύμα του Bozkurt, του συμβόλου μας της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας», καταλήγει στο μήνυμά του ο κ. Hasan Küçük

Αναλύοντας το μήνυμα του παρακρατικού κ. Hasan Küçük εντοπίζουμε τις έννοιες του “αναθεωρητικού εθνικισμού” που προωθεί ιδέα του ANAVATAN-Τουρκία ως Μητέρα Πατρίδα κι εγγυήτρια δύναμη της Μειονότητας στην Θράκη κατά τα πρότυπα των μεθόδοων που ακολούθησε με τον ΑΤΤΙΛΑ στην Κύπρο και του “πολιτιστικού εθνικισμού” προκειμένου η Τουρκία να ενισχύσει τον “τουρκισμό” του πλήθους και να επιβάλει έναν ιδιότυπο ισλαμοφασιστικό καθεστώς χρησιμοποιώντας και μέσα όπως ο “αθλητικός εθνικισμός”

Η απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα

Από τις 25/4/2023 ελήφθη η απόφαση για την απαγόρευση εισόδου του Χασάν Κιουτσούκ στην Ελλάδα.

Η απαγόρευση εισόδου μπορεί να επιβληθεί σε περίπτωση που από την παρουσία του υπηκόου τρίτης χώρας στην Ελλάδα προκύπτει κίνδυνος για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια, την εθνική ασφάλεια ή τη δημόσια υγεία.

Οι αποφάσεις απαγόρευσης εισόδου εκδίδονται από τα όργανα και με τη διαδικασία που προβλέπονται από τις διατάξεις του άρθρου 82 του ν.3386/2005, της υπ΄ αριθμ. 4000/4/32-ιβ΄ από 4-9-2006 κοινής απόφαση των Υπουργών Οικονομικών, Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και του Κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1987/2006 σχετικά με τη δημιουργία, τη λειτουργία και τη χρήση του Συστήματος Πληροφοριών Σένγκεν δεύτερης γενιάς (ΕΕ L 381/28-12-2006).

Εμείς ν’αναφέρουμε ότι κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα από τις τουρκικές αρχές απελαύνονται Έλληνες Πολίτες βάσει ενός “εθνικού καταλόγου ανεπιθυμήτων αλλοδαπών” που φαίνεται να έχει συνταχθεί προσφάτως (8/2/2021) και περιλαμβάνει Έλληνες Πολίτες που αποτελούν απειλή για την εθνική τουρκική ασφάλεια. Με μία πρόχειρη αναζήτηση της σχετικής νομοθεσίας φαίνεται ότι πρόκειται για κάποια αναθεώρηση του Ν. 6458 που καθορίζει θέματα εισόδου και παραμονής αλλοδαπών στην Τουρκία.

Η Ελλάδα δεν αντιμετωπίζει εκδικητικά τον κ. Χασάν Κιουτσούκ, αλλά προστατεύει τους Έλληνες Πολίτες που έχουν γίνει στόχος του τουρκικού ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ και των ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥ.

Αντί Επιλόγου

Hasan Küçük: Ο “εκτελεστής” του BTTD κυκλοφορεί ελεύθερος στην Θράκη!

Hasan Küçük: Ο “εκτελεστής” του BTTD δεν θα κυκλοφορεί ελεύθερος στην Θράκη!

Προβοκάτσια του Hasan Küçük: “Οι Τούρκοι της Δυτ. Θράκης ζητούν πρώτα τζαμί στην Αθήνα και μετά σχολείο παπάδων”

Το BTTD ως εκτελεστικός βραχίονας του Μουράτ Ομέρογλου

Ποιό μήνυμα στέλνει ο γλωσσικός ρατσισμός των Εγκαθέτων στην Ελλάδα;

“Χασάν Κιουτσούκ: Με πείσμα κόκκινη η Θράκη” – Ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται το όχημα εκτουρκισμού της Μειονότητας- Μετατρέπεται σε παράρτημα του ΚΙΕΦ/DEB;

Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου απειλείται με εκτέλεση από το τουρκικό παρακράτος

Ιλχάν Αχμέτ: Ο Χασάν Κιουτσούκ είναι ο τελευταίος που θα μιλήσει για δημοκρατία!

Οι Εγκάθετοι υλοποιούν το σχέδιο των παράλληλων αθλητικών δομών!

Αρθρογράφος