“Γραμμή” για ψήφο στο ΜέΡΑ25 δίνει η “ΕΟΤΔΘ” – Το σενάριο της “επόμενης μέρας”

5 Απριλίου 202308:21

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Η εδρεύουσα στην ΟΔ Γερμανίας , (Wemerstr. 2D-58454 Witten) ΜΚΟ γνωστή ως ΕΟΤΔΘ-ABTTF (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης – «ΕΟΤΔΘ), καταχωρηθείσα στο Μητρώο των Συλλόγων του Ειρηνοδικείου Γκίσσεν της Γερμανίας. με γραφεία και στην Αθήνα ( Γραφείο της ABTTF στην Αθήνα,  Λαγουμιτζή 24, Τ.Κ. 17671, Αθήνα)
διά του “Προέδρου” της κ. Χαλήτ Χαμπίπογλου δημοσίευσε άρθρο στήριξης προς το ΜέΡΑ25.

Γερμανική ΜΚΟ “δίνει γραμμή” στην Μειονότητα για ΜέΡΑ25

Ο κ. Χαλήτ Χαμπίπογλου, διατυπώνει τους λόγους για τους οποίους πρέπει να στηρίξουν οι “τούρκοι της Δυτ. Θράκης” τον Γιάνη Βαρουφάκη και προτρέπει τους “ομογενείς” του να έρθουν στην Ελλάδα την περίοδο των εκλογών! ώστε να ενισχύουν προφανώς συγκεκριμένα πρόσωπα και όχι μόνον το κόμμα  σε περίπτωση που επιλέξουν να ψηφίσουν ως απόδημοι (Έλληνες…).

Το Μέρα25 “καταργεί” την Συνθήκη της Λωζάννης;

Βρισκόμαστε , προφανώς, σε μία καλά οργανωμένη κίνηση του τουρκικού παρακράτους  που έχει ξεκινήσει ήδη απο το 2020 όταν δημιούργησαν τα γραφεία της οργάνωσης στην Αθήνα , στις 17/1/2020 με άμεση αναφορα στην Γερμανική Πρεσβεία της Αθήνας και την Τουρκική Πρεσβεία ενώ συνήψε σχέση συνεργασίας με την ‘Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή’’ (ΚΕΕΡΦΑ) στην Αθήνα.

10032022124656-gr

Έφαγαν πόρτα οι “Προξενικοί” από Μέρα 25

Στο βαθμό που τα σενάρια που “τρέχουν” ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα,  το ΜέΡΑ25 ενδέχεται να κατεβάσει στην Θράκη ονόματα-υπερόπλα των Εγκαθέτων του Προξενείου σε Ροδόπη και Ξάνθη! (φημολογούνται οι Χουσεΐν Μπαλτατζή, Μουσταφά Αλή Τσαβούς)

Σε αυτή την περίπτωση, σε μία ενδεχόμενη Κυβέρνηση Συνασπισμού των “Ηττημενων” (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΜέΡΑ25 κλπ) οι εκπρόσωποι των παρακρατικών δομών της Θράκης θα συμμετέχουν σε κυβερνητικό σχήμα!

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε , παρά τις οχλήσεις μας, κάποια απάντηση απο το ΜέΡΑ25.

Η απάντηση του Komotinipress στην “ΕΟΤΔΘ” και την Gundem

Αρθρογράφος