Αποχαιρετιστήριο δώρο του Πανθρακικού στο αφεντικό του χορηγού του…

21 Οκτωβρίου 202222:07

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Ο κ. Μουράτ Ομέρογλου σε λίγες ημέρες θ’αποτελεί παρελθόν για την Κομοτηνή καθώς έχει ήδη ανακοινωθεί η μετάθεσή του κι έχει γνωστοποιηθεί στους διπλωματικούς κύκλους το όνομα του διαδόχου του. Περισσότερα θα δούμε μάλλον σε δεξίωση που θα λάβει χώρα σε ξενοδοχείο της πόλης μας στα τέλη του μήνα Οκτωβρίου.

Στο μεταξύ, οι “υποτελείς” πραγματοποιούν επισκέψεις και παραδίδουν αποχαιρετιστήρια δώρα τα οποία θα συνοδεύουν τις αναμνήσεις του κ. Μουράτ Ομέρογλου μαζί με τα όσα απεκόμισε από την θητεία του στην Κομοτηνή.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός, ότι η ομάδα του Πανθρακικού αισθάνθηκε την ανάγκη να επισκεφθεί το αφεντικό του χορηγού φανέλλας της ομάδας κ. Λεβέντ Σαδίκ όπως προκύπτει από την σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, κάτι που, όμως, δεν ανακοίνωσε η ίδια ομάδα.

Ο χορηγός του Πανθρακικού ήταν επίσημος προσκεκλημένος της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης

Να επισημανθεί ότι η φανέλα που έδωσαν δώρο στον Πρόξενο  ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συλλόγου Σαλή Αλμπέρ (Αλμπέρτο) και ο ποδοσφαιριστής κ. Ντενίζ Μπαϊκαρά δεν θα έχει το λογότυπο του ….Visit Komotini…

 

Λεβέντ Σαδίκ και Πανθρακικός: Κάτι παραπάνω από μία χορηγία φανέλας…

Αρθρογράφος