Νέα αίτηση ανακοπής για τον “Σύλλογο Φενερμπαχτσέ Δυτ. Θράκη”

27 Ιουνίου 202307:39

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

«Δικαστικό μορατόριουμ ανακωχής σήμερα στις δικαστικές αίθουσες Κομοτηνής. Η εισαγγελία απέσυρε το αίτημα ανακοπής κατά του συλλόγου ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ για δικονομικούς λόγους. Δυστυχώς φορείς και πολίτες επέδειξαν αδιαφορία για άλλη μία φορά καθώς έχουν εμφυσηθεί με ηττοπάθεια και ωχαδερφισμό …Η τελική μάχη θα δοθεί πολύ σύντομα και ευελπιστούμε στην επικράτηση της δικαιοσύνης και της συνθήκης της Λωζάνης».Αυτά έγραφε στις 14/6 σε ανάρτησή του οΜιχάλης Κακουλίδης.

Στις 15/6 η Φωνή της Ροδόπης σημείωνε ότι Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης την Τετάρτη 14 Ιουνίου στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ροδόπης, έγινε παραίτηση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ροδόπης εκ της κατατεθείσας ανακοπής κατά της αναγνώρισης του Σωματείου, λόγω προηγούμενης κατάθεσης έτερης νεότερης ανακοπής.Η εκδίκαση της νεότερης ανακοπής κατά της αναγνώρισης του Σωματείου θα εκδικαστεί στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Σήμερα, η τουρκόφωνη ενημερωτική ιστοσελίδα GUNDEM μας ενημερώνει ότι στις 19/6/2023 κοινοποιήθηκε από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ροδόπης στον Σύλλογο Φιλαθλων Φενερμπαχτσέ Δυτ. Θράκη, εκ νέου αίτηση ανακοπής του Αθλητικού συλλόγου Φενερμπαχτσέ στην ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΆΚΗ που θα συζητηθει στις 6/9/2023.

Με αυτή την εξέλιξη δικαιώνεται ο μάχιμος δικηγόρος Δρ. Ηλίας Ηλιακόπουλος που είχε αναρωτηθεί “Γιατί οι ειρηνοδίκες επικυρώνουν αβασάνιστα τέτοιου είδους συλλόγους χωρίς να ελέγχουν ούτε την τυπική νομιμότητα , το κατά πόσον δηλαδή προσκρούουν τέτοια καταστατικά στο φίλτρο της δημόσιας τάξης (Άρθρα 3 και 33 ΑΚ)…”

Δείτε και το

https://www.komotinipress.gr/i-paranomi-sillogi-os-alitrotiko-oxima-tis-sektas-video/

Επίσης διαβάστε
https://www.komotinipress.gr/mionotiki-sillogi-i-elegxomeni-metavliti-tou-mionotikou-paraieratiou/
https://www.komotinipress.gr/anagnoristhike-o-athlitikos-politistikos-sillogos-filathlon-fenermpaxtse-dit-thrakis/
https://www.komotinipress.gr/to-proxenio-pezi-bala-me-tin-fenermpaxtse/
https://www.komotinipress.gr/i-parakratiki-sekta-tis-thrakis-ektheti-tin-fenermpaxtse/
https://www.komotinipress.gr/freno-sto-dogma-kasapoglou-isangeliki-paremvasi-gia-ton-sillogo-fenermpaxtse/
https://www.komotinipress.gr/sto-dogma-kasapoglou-miithike-o-xr-metios-ipekipse-stous-ekviasmous-tou-proxeniou/
https://www.komotinipress.gr/se-efarmogi-to-dogma-kasapoglou-stin-thraki/

Αρθρογράφος