Στο “Δόγμα Κασάπογλου” μυήθηκε ο Χρ. Μέτιος- Υπέκυψε στους εκβιασμούς του Προξενείου;

17 Νοεμβρίου 202212:40

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Για το “Δόγμα Κασάπογλου” και την διείσδυση των παρακρατικών δομών του Προξενείου στην τοπική κοινωνία μέσω αθλητικών συλλόγων και σωματείων της Θράκης οι αναγνώστες του  Komotinipress μπορούν ν’ανατρέξουν σε κείμενο του ιστολογίου όπως αυτό που ακολουθεί.

Σε εφαρμογή το “Δόγμα Κασάπογλου” στην Θράκη

Για τον εκβιασμό που δέχεται ο ΠΑΜΘ Χρ. Μέτιος από το σύστημα των εγκαθέτων του Προξενείου και ειδικά από μερίδα του τουρκόφωνου μειονοτικού τύπου, έχουμε αναφερθεί διεξοδικά σε πολλά κείμενά μας και ειδικά σε αυτό που ακολουθεί

Μήνυμα Προξενείου προς τον Χρ. Μέτιο: Τελείωσες για την Μειονότητα – Αυτόνομη κάθοδος ΚΙΕΦ/DEB

Οι φημολογίες για την ενδεχόμενη κάθοδο του Γιώργου Πετρίδη στην ΠΑΜΘ και οι παραπολιτικές φήμες για τον τρόπο που θα πολιτευθεί ο πρώην Δήμαρχος Κομοτηνής αποτελούν ένα πρόσθετο παράγοντα ανασφάλειας για τον νυν Περιφερειάρχη που προσπαθεί να συσπειρώσει οπαδούς, ψηφοφόρους και στελέχη. Και , ως συνήθως, ο κ. Χρήστος Μέτιος διαπράττει ατοπήματα και αστοχίες υπό την πίεση των γεγονότων και της ανασφάλειας που τον διακατέχει.

Μόνον έτσι μπορεί να εξηγηθεί η δημόσια έκθεσή του με στελέχη του αμφιλεγόμενου συλλόγου φιλάθλων Φενερμπαχτσέ-Δυτική Θράκη τα οποία πριν είχαν επισκεφθεί τον πολιτικά και διπλωματικά απόβλητο  Πρόξενο κ. Μουράτ Ομέρογλου.

Οι εικόνες από την Θράκη που προβληματίζουν….

Ο ΠΑΜΘ κ.Χρήστος Μέτιος, προφανώς , συντάσσεται κι αυτός στο κλίμα διγλωσσίας που διακατέχει την τοπική πολιτική σκηνή η οποία επιθυμεί σφόδρα να υποταχθεί στα κελεύσματα του Προξενείου που εκβιάζει το τοπικό πολιτικό σύστημα μέσω μια ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΗΣ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ  με απώτερο σκοπό την δημιουργία μιας εικόνας τουρκικής διείσδυσης και οιωνεί συνδιοίκησης προκείμενου να καθυποτάξει κάθε διαφορετική φωνή αντιφρονούντων αλλά και να εμποδίσει την πολιτική χειραφέτηση της Τρίπτυχης Μειονότητας στην Θράκη όπως ορίζεται στο Διεθνές Δίκαιο.

Με ροζ ορχιδέα συγχαίρουν στελέχη της ΝΔ και του Χρ. Μέτιου τον παραμουφτή

Αρθρογράφος