kotopoulo-lemoni-tzintzerbig_copy

Λεμονάτη γαλοπούλα με τζίντζερ

30 Απριλίου 201117:07

kotopoulo-lemoni-tzintzerbig_copyΗ έντονη γεύση του τζίντζερ συνδιάζεται αρμονικά με το λεμόνι σε μια συνταγή που «ακούγεται»!


Συστατικά συνταγής

  • 2 στήθη γαλοπούλας
  • 2 μπούτια γαλοπούλας
  • 4 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 μικρό κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
  • ½ κιλό μανιτάρια
  • 1 μεγάλη πατάτα κομμένη σε φέτες
  • 2 κ.τ.σ. φρέσκο τζίντζερ τριμμένο
  • 3 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες
  • 1 κ.τ.γ. πάπρικα
  • 1/3 κούπας χυμό λεμονιού
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Οδηγίες συνταγής

Σε μια κατσαρόλα ροδίζουμε τα κομμάτια της γαλοπούλας μέχρι να αρχίσουν να παίρνουν χρώμα. Ύστερα προσθέτουμε τα μανιτάρια, την πατάτα και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και βραστό νερό μέχρι να σκεπαστούν τα κομμάτια τις γαλοπούλας. Το αφήνουμε σε χαμηλή θερμο κρασία και σκεπάζουμε με το καπάκι. Όταν η γαλοπούλα ρουφήξει τα ζουμιά και το κρέας είναι τρυφερό τότε το φαγητό μας είναι έτοιμο!

Διάρκεια: 20 λεπτά προετοιμασία & 1 ώρα μαγείρεμα

http://www.lovecooking.gr/

 

 

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]