Μπέργκερ με χοιρινά μπριζολάκια, μουστάρδα και αγγουράκι τουρσί

24 Αυγούστου 201816:29

Νοστιμότατο μπέργκερ για μικρούς και μεγάλους στο Πι και Φι.

Συνταγή σε 15′

Υλικά για 2 άτομα:

Ζητάμε από τον χασάπη να μας κόψει 2 χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλο, να τις κόψει σε δύο κομμάτια την καθεμιά και να τις χτυπήσει να λεπτύνουν. Βάζουμε σε ένα ταψί τα μπριζολάκια, τα αλείφουμε με 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο και τα αλατοπιπερώνουμε. Τα ψήνουμε στο γκριλ για 3 – 4 λεπτά από κάθε πλευρά. Παίρνουμε 2 ψωμάκια (κατά προτίμηση τσιαπάτα – βρίσκουμε και στα σούπερ μάρκετ), τα κόβουμε στη μέση και αλείφουμε το κάτω μέρος με 1 κουταλιά μουστάρδα. Από πάνω βάζουμε τα μπριζολάκια, από 1 – 2 λεπτές φέτες τυρί της αρεσκείας μας και 5 – 6 αγγουράκια τουρσί, σε λεπτές ροδέλες. Ψήνουμε τα μπέργκερ για 1 – 2 λεπτά σε τοστιέρα ή στο φούρνο, ίσα να λιώσει το τυρί. Συνοδεύουμε με απλή πράσινη σαλάτα.

Περισσότερες συνταγές στο www.gastronomos.gr

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr