Χουσεΐν Μπαλτατζή: Ο αδιάβαστος προβοκάτορας και προπαγανδιστής του Προξενείου

28 Σεπτεμβρίου 202209:14

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Για τον ρόλο του συμπαθούς γιατρού-παθολόγου ,Προέδρου του ΣΕΜ και αρεστού στο ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Χουσεΐν Μπαλτατζή έχουμε γράψει επανειλημμένως. Είναι, άλλωστε, κι ένας από τους 17 διώκτες του Komotinipress κι εμού του ιδίου.

Ο κ. Χ. Μπαλτατζή για λόγους προσωπικής ανέλιξης, ματαιοδοξίας και πολιτικών φιλοδοξιών, υπό την καθοδήγηση των παρακρατικών δομών του Προξενείου, έχει επιδοθεί σε μία άνευ προηγουμένου “δακρύβρεχτη” προπαγάνδα σε βάρος της Ελληνικής Πολιτείας για ζητήματα που αφορούν στο Μειονοτικό Γυμνάσιο – Λύκειο Ξάνθης.

Το Komotinipress επικοινώνησε με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης και την Διεύθυνση του Μειονοτικού Γυμνασίου Λυκείου Ξάνθης κι από τους πλέον υπευθύνους και μάθαμε τα ακόλουθα:

  • 1. Στο Μειονοτικό Γυμνάσιο – Λύκειο Ξάνθης φοιτούν 639 μαθητές για το εκπαιδευτικό έτος 2022-23 (πέρυσι ήταν 722)
  • 2.Οι μαθητές έχουν κατανεμηθεί σε 29 τμήματα ολιγομελή της τάξεως των 11-27 παιδιών (έχει τμήματα δηλ. και με 16 ή 20 μαθητές)
  • 3.Σύμφωνα με την Διεύθυνση του Σχολείου 5 τμήματα εκ των 29 στεγάζονται σε ημιυπόγειες αίθουσες με πλήρη φωτισμό, φυσικό εξαερισμό, εποπτικά μέσα διδασκαλίας
  • 4. Στο συγκεκριμένο σχολείο οι διδακτικές ανάγκες του ελληνόγλωσσου προγράμματος έχουν καλυφθεί κατά 99% και διδάσκου 50 εκπαιδευτικοί
  • 5. Η Ελληνική Πολιτεία έχει μεριμνήσει ώστε να καλύπτονται όλες οι ανάγκες του σχολείου σε ηλεκτρονικά μέσα διδασκαλίας,έχουν διανεμηθεί τάμπλετ και λαπ-τοπ σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στην εξ’αποστάσεως εκπαίδευσης.

Ο κ. Χουσεΐν Μπαλτατζή καλείται να επισκεφθεί το σχολείο και βεβαίως να ενημερώσει κι εμάς για την δική του οπτική γωνία (αντικειμενική κι υποκειμενική), διαφορετικά κερδίζει επάξια τον τίτλο του προβοκάτορα, του προπαγανδιστή και του αδιάβαστου.

Ο κ. Χ. Μπαλτατζή διχάζει την κοινωνία εργαλειοποιώντας τον μαθητικό πληθυσμό

Αρθρογράφος