Το efood προσφέρει έκπτωση 20% σε κάθε παραγγελία στην Κομοτηνή!

24 Ιουνίου 202016:14

Ξυπνάμε στην Κομοτηνή, την ωραιότερη φοιτητούπολη της Θράκης, κι ο καφές γίνεται εικόνα, άρωμα και γεύση 3 σε 1 μπροστά μας. Σε μια εποχή που κρατάμε αποστάσεις, οι Κομοτηναίοι κρατάμε τις παραδόσεις. Κι ευτυχώς, σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες, υπάρχουν κάποιοι που οργανώνουν τις …παραδόσεις ! Πρωινός καφές οπωσδήποτε από τα στέκια με delivery που αγαπάμε οι Κομοτηναίοι κι όταν τα μεσημέρια μας επιλέγουμε να απολαύσουμε τις γνωστές γεύσεις και να φροντίσουμε οικογένεια και φίλους, έχουμε τώρα την ευκαιρία να το κάνουμε σε ακόμη καλύτερη τιμή μέσα από το efood ! 

Για τις επόμενες μέρες το efood δείχνει την αγάπη του για την Κομοτηνή και μας προσφέρει το κουπόνι KOMOTINARA20 για να απολαύσεις ό,τι τραβάει η όρεξη σου 20% φθηνότερα!

Τι θέλουμε; Μπέργκερ; Σουβλάκι; Πίτσα; Σαλάτα; Αλμυρό, γλυκό ή καλύτερα και τα δύο;

Τα πράγματα είναι απλά και η διαδικασία τόσο γρήγορη που δεν θα καταλάβουμε πότε παραγγείλαμε. Μπαίνουμε στο efood, επιλέγουμε το αγαπημένο μας delivery στην Κομοτηνή, βάζουμε κωδικό KOMOTINARA20 και αποστολή.

Και …καλή μας όρεξη!

 

 

 

Σχετικά με το efood:

Tο efood είναι η υπηρεσία delivery στην Ελλάδα μέσω της οποίας μπορεί κανείς να παραγγείλει από 9.000 καταστήματα σε 90 πόλεις της Ελλάδας με τρία απλά βήματα: προσθήκη, καλάθι, αποστολή. #efoodgr

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr