Τα Αστικά ΚΤΕΛ Κομοτηνής στηρίζουν το έργο του ΔΑΔΑΑ Ν. Ροδόπης

29 Μαρτίου 202314:08

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Μία ακόμη πράξη στήριξης κι ενίσχυσης της αποστολής του ΔΑΔΑΑ – Σύλλογος για Παιδιά και Ενήλικες με ΔΑΔ, Αυτισμό & Asperger εκ μέρους των Αστικών ΚΤΕΛ Κομοτηνής Α.Ε. και του Blue Travel θα είναι η μεταφορά των μελών, φίλων και ωφελουμένων του Συλλόγου στο Σουφλί το προσεχές Σάββατο 1η Απριλίου 2023.

Να υπενθυμίσουμε ότι με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό (2/4), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει, το Σάββατο 1η Απριλίου, (ώρες 11:00-14:30), δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό, στο Μουσείο Μετάξης.

Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών και Ενηλίκων με Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή, Αυτισμό και Asperger-ΔΑΔΑΑ, θα πραγματοποιηθεί ομιλία για τη διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή του αυτισμού, από την ψυχίατρο-ψυχοθεραπεύτρια, κ. Μαρίνα-Λουκία Γυμνοπούλου.

«Αυτισμός είναι…» – Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στο Μουσείο Μετάξης

Την ενεργό συμμετοχή του Αστικού ΚΤΕΛ στην προσπάθεια του ΔΑΔΑΑ, ανέδειξε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Νίκος Λυκούδης, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των Αστικών Κομοτηνής, αναλαμβάνοντας την άνετη και ασφαλή μετακίνηση των μελών , φίλων και ωφελουμένων του Συλλόγου.

Τα Αστικά ΚΤΕΛ Κομοτηνής αποτελούν συνοδοιπόρο μιας μεγάλης προσπάθειας που καταβάλουν τα μέλη, οι γονείς και οι φίλοι του συλλόγου ΔΑΔΑΑ ήδη από το πρώτα βήματά του.

Το Αστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής στηρίζει το έργο του συλλόγου ΔΑΔΑΑ

Αρθρογράφος