1133-rice01

Σολωμός με Ταυλανδέζικο στυλ πάνω σε ρύζι με κάρυ

27 Μαρτίου 201109:50

1133-rice01Ζουμερά φιλέτα σολωμού μαγειρεύονται πάνω σ’ ένα στρώμα από ρύζι σ’ ένα έθνικ πιάτο που ετοιμάζεται σε μόνο 20 λεπτά.

Συστατικά συνταγής

  • ·400 ml. γάλα καρύδας
  • ·2 φλιτζάνια ζωμό από κοτόπουλο
  • ·½ κουταλάκι πουρέ lemongrass
  • ·1 κουταλιά της σούπας κάρυ
  • ·300 γρ. ρύζι Jasmine
  • ·200 gr. Φρέσκα φασολάκια
  • ·4 φιλέτα των 200 γρ. Σολωμό
  • ·½ φλιτζάνι μαϊντανό
  • ·1 λάιμ στα τέσσερα

Οδηγίες συνταγής

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τον ζωμό με το γάλα της καρύδας, το κάρυ και το lemon grass.
Ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα και μόλις πάρουν βράση ρίχνουμε το ρύζι και τα φασολάκια και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά.
Βάζουμε τα φιλέτα του σολωμού από πάνω και συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνει το ρύζι και ο σολωμός.
Γαρνίρουμε με τα φύλλα του μαϊντανού και τις φέτες του λάιμ με τις οποίες θα ραντίσουμε το πιάτο μας.

Διάρκεια: 20 λεπτά

Πηγή: http://www.lovecooking.gr/

 

 

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr