Προσευχή Εγκαθέτων και Παρακρατικών στην Πελεκητή

14 Νοεμβρίου 202320:50

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ιάσμου, Ιμάμ Τζανέρ,όσο κι αν είναι προσεκτικός και όσο κι αν προσπαθεί να κρατήσει κάποιες ισορροπίες, είναι υποχρεωμένος να συμπορεύεται με το παρακρατικό σύστημα που ΕΠΕΝΔΥΣΕ στην εκλογή του, ελπίζοντας ότι αυτό είναι το διαπραγματευτικό χαρτί του με την Ελληνική Πολιτεία.

Ο ίδιος δεν αντιλαμβάνεται προφανώς ότι δημιουργεί ήδη αλγεινή εντύπωση στα σύνοικα στοιχεία αλλά και στους μουσουλμάνους συμπολίτες του που δεν τον ψήφισαν αποδοκιμάζοντας τις επιλογές του.

Σε αυτό το πλαίσιο , προφανώς, εμφανίσθηκε και σε εκδήλωση της παράνομης και παρακρατικής δομής του ψευδομουφτή Ιμπραήμ Σερήφ με κεντρικό θέμα την προσέλκυση των μουσουλμανοπαίδων της περιοχής στην πρωϊνή προσευχή, στο τέμενος της Πελεκητής.

Η εκδήλωση (πρωϊνή προσευχή μετά προγεύματος) πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023, στην οποία προΐστατο ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας κ. Aykut Ünal , οι “υπάλληλοι” της παρακρατικής δομής, İbrahim Şerif, Fehim Ahmet, Sadık Sadık, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ιάσμου Ιμάμ Τζανέρ, δημοτικοί σύμβουλοι, γονείς και μαθητές.

Η DIAYNET εισβάλλει στην Θράκη

Αρθρογράφος