Ποιός είναι ο πυροκροτητής της ΡΒΧ τουρκικής βόμβας στην Ελλάδα;

3 Μαΐου 202020:15

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Προσφάτως τονίσαμε ότι οι Άνθρωποι των Συνόρων φαίνεται ότι επαγρυπνούν και (προ)ετοιμάζονται για την αντιμετώπιση των νέων απειλών που αναδύονται και στην εποχή της πανδημίας, κάτι που φαίνεται ότι συμμερίζεται και η πολιτική ηγεσία της Χώρας.

Σύμφωνα με επιχειρησιακές πληροφορίες από την περίοδο της Μάχης του Έβρου τόσο στα ελληνοτουρκικά σύνορα Καστανεών/Παζάρκουλε όσο και στην διαδικασία απώθησης λέμβων με λαθροδιακινητές/μετανάστες, είχε εντοπισθεί η παρουσία αστυνομικών και λιμενικών αντιστοίχως των τουρκικών Σ/Α κι Ε/Δ που έφεραν στολές τύπου ΡΒΧΠ.

Χαρακτηριστικές είναι οι αναφορές ανδρών του ΛΣ σύμφωνα με τις οποίες είχαν εντοπισθεί σε ακταιωρούς της τουρκικής ακτοφυλακής άτομα που φορούσαν ειδικές στολές υγειονομικής προφύλαξης από τον κορωνοϊό, συνοδεύοντας λέMβο με λαθρομετανάστες που είχαν προηγουμένως απωθήσει δυνάμεις της FRONTEX και του ΛΣ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο ΥΕΘΑ κ. Ν. Παναγιωτόπουλος, τόνισε ότι όχι μόνον δεν λήγει ο συναγερμός, αλλά εντείνονται τα μέτρα ασφαλείας των συνόρων και συνεχίζονται οι εργασίες “τεχνικής” θωράκισής τους , αναδεικνύοντας, όμως , και μία άλλη διάσταση:  αυτήν της παρείσφρησης στοιχείων τρομοκρατών ή τζιχαντιστών στα προσφυγικά και τα μεταναστευτικά ρεύματα, αλλά και “βιοτρομοκρατών”, νοσούντων δηλ. λαθρομεταναστών που τους εργαλοποιεί η τουρκία ως ένα “φθηνό” βιολογικό όπλο σε βάρος της Ελλάδας.

Σύμφωνα με τον ΥΕΘΑ κ. Ν. Παναγιωτόπουλο “…. στις τουρκικές ακταιωρούς που λαμβάνουν μέρος σε επιχειρήσεις να προωθηθούν κατά κάποιους ή να ελεγχθούν κατά κάποιους άλλους οι βάρκες που έρχονται από τα μικρασιατικά παράλια στα νησιά μας, κατά πάγια τακτική πλέον τα στελέχη φορούν στολές αντίστοιχες με αυτές που φορούν όσοι βρίσκονται σε νοσοκομεία, μάλλον όπου υπάρχουν κρούσματα κορωνοϊού…”

Είναι σχεδόν βέβαιο, ότι και τις δύο παραπάνω επιχειρήσεις τις συντονίζουν στελέχη της ΜΙΤ που έχουν παρεισφρήσει εντός του ελληνικού εδάφους, ήδη από την εποχη της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων του ΣΥΡΙΖΑ όπως αποδεικνύεται και από πρόσφατα “αποκαλυπτικά” δημοσιεύματα του τύπου.

Αυτοί ακριβώς οι ενεργοί θύλακες της ΜΙΤ φαίνεται ότι μπορεί να λειτουργήσουν ως πυροκροτητές στις μελλοντικές εκρήξεις που ίσως κάποιος σχεδιάζει στο εσωτερικό της Χώρας.

Αντί επιλόγου παραθέτουμε την πρόσφατη ανάρτηση του συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. κ. Παναγιώτη Χαρέλα που όπως λέει : ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

Έχουν ενταθεί τις τελευταίες ημέρες τα περιστατικά με πυροβολισμούς από την πλευρά των Τούρκων στα σύνορα του Έβρου. Τα…

Gepostet von Panagiotis Charelas am Samstag, 2. Mai 2020

Αρθρογράφος