Ο Σελήμ Ισά και η ΔΕΜΠ Κομοτηνής στηρίζουν διαρκώς τα άτομα με αναπηρία στην Ροδόπη

3 Δεκεμβρίου 202316:11

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 ο Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής κ. Σελήμ Ισά και τα μέλη του ΔΣ έδωσαν ισχυρό και ηχηρό “παρόν” στην ενημερωτική εκδήλωση ΑμεΑ στην Κομοτηνή στην Πλατεία Ειρήνης.

“Συμμαχία Ευαισθητοποίησης κι Ενημέρωσης” από επτά Συλλόγους ΑμεΑ της Ροδόπης στην Κομοτηνή

Η ΔΕΜΠ Κομοτηνής στο πλαίσιο της πολυδιάστατης κοινωνικής προσφοράς της, στέκεται αρωγός των ασθενεστέρων συμπολιτών μας και συνδράμει με κάθε τρόπο όπου και οποτεδήποτε κληθεί να το πράξει. Ιδιαίτερη ευαισθησία επιδεικνύουν ο κ. Σελήμ Ισά και οι συνεργάτες του στις ανάγκες των συνανθρώπων μας με ευδιάκριτες ή “αόρατες” αναπηρίες και ιδιαιτερότητες.

Το πλούσιο έργο της ΔΕΜΠ Κομοτηνής σε μία τρίγλωσση έκδοση

Ενδεικτικά αναφέρουμε ορισμένες από τις δράσεις της ΔΕΜΠ Κομοτηνής.

1. H ΔEMΠ Κομοτηνής παρέδωσε στις 29-11-2023 ένα αναπηρικό αμαξίδιο σε μια συμπολίτισσα μας που το είχε ανάγκη.


2.H ΔEMΠ Κομοτηνής παρέδωσε στις 15-11-2023 ένα αναπηρικό αμαξίδιο σε μια συμπολίτισσα μας που το είχε ανάγκη.


3. H ΔEMΠ Κομοτηνής παρέδωσε στις 03-11-2023 ένα αναπηρικό αμαξίδιο σε μια συμπολίτισσα μας που το είχε ανάγκη.


4. H ΔEMΠ Κομοτηνής παρέδωσε στις 30-10-2023 ένα αναπηρικό αμαξίδιο σε μια συμπολίτισσα μας που το είχε ανάγκη.


5.H ΔEMΠ Κομοτηνής παρέδωσε στις 27-07-2023 ένα αναπηρικό ηλεκτρικό αμαξίδιο σε έναν συμπολίτη μας που το είχε ανάγκη.


6. H ΔEMΠ Κομοτηνής παρέδωσε στις 04-07-2023 ένα αναπηρικό ηλεκτρικό αμαξίδιο σε έναν συμπολίτη μας που το είχε ανάγκη σε συνεργασία με ελεύθερους επαγγελματίες της πόλης μας που έγιναν αρωγοί στην προσπάθεια αυτής της βοήθειας.


7. Η ΔΕΜΠ Κομοτηνής παρέδωσε στις 14-06-2023 αναπηρικό αμαξίδιο σε συμπολίτη μας που το είχε ανάγκη.


8. Η ΔΕΜΠ Κομοτηνής συμμετείχε και σε συμβολικές δράσεις συγκέντρωσης πλαστικών καπακιώ, και μαζί με την Ομάδα Εθελοντών Πολιτών ΠΛΑΤΕΙΑ μερίμνησε για την αγορά αμαξιδίου για 14χρονο συμπολίτη μας.


9.Σε προσφορά παιδικών καθισμάτων , καναπέδων και τραπεζιών προς το Ειδικό σχολείο Κομοτηνής προχώρησε η Διαχειριστική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής.


10. Στα πλαίσια της συλλογικής ευθύνης και αλληλεγγύης, ο Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής Σελήμ Ισά μαζί με τα μέλη διοικητικού συμβουλίου Σαλή Σαλή και Ριτβάν Εμίν Ναζίφ, παρέδωσαν στο Σωματείο ΑμεΑ ΠΕ Ροδόπης υλικό προφύλαξης για την αντιμετώπιση του COVID-19.

11. Την Διαχειριστική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας τίμησε σήμερα για την προσφορά της, την αλληλεγγύη της και την στήριξη της στο έργο των διοικούντων και των διδασκόντων του, το Ίδρυμα Χρόνιων Παθήσεων Παίδων Αιγείρου Κομοτηνής.Την αναμνηστική πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος της ΔΕΜΠ Σελίμ Ισά ο οποίος δήλωσε ότι “Το έργο του Ιδρύματος είναι πολύ σημαντικό για την περιοχή μας. Θα ειμαστε στο πλευρό της Διοίκησης και των δασκάλων για να προσφέρουμε όσο μπορούμε στην διευκόλυνση του έργου τους. Ευχαριστούμε πολύ όλα τα μέλη του ΔΣ για την τιμή που μας κάνανε”

Αρθρογράφος