Ο Οζγκιούρ είναι ο Εκπρόσωπος του Προξενείου στην Βουλή;

31 Μαΐου 202322:48

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Ο Οζγκιούρ Φερχάτ φαίνεται ότι είναι μοιραίο πρόσωπο για τον ΣΥΡΙΖΑ Θράκης κι ήταν κάτι που το είχαμε επισημάνει εγκαίρως επισημαίνοντας ότι δημιουργεί προβλήματα και στην εικόνα της κοινής γνώμης για τα θέματα Θράκης

Η Θράκη στα social media: Όλα ξεκίνησαν από τον κ. Οζγκιούρ Φερχάτ….

Προεκλογικά, οι ειδησεογραφικές πηγές ΔΕΝ ακολούθησαν τις τάσεις των χρηστών που συνέδεαν την τουρκική παρεμβατικότητα με την εκλογιμότητα των Ζευμπέκ, Μπαράν, Φερχάτ, Μουσταφάογλου και Κατραντζή.

Social Media Trends: Ανακαλύπτοντας την Θράκη

Μετεκλογικά, κεντρικά μέσα ενημέρωσης, προφανώς και λόγω της κατάρρευσης του ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν ν’ασχολούνται με το φαινόμενο Φερχάτ κάτι που ολοκληρώθηκε και με το χθεσινο δημοσίευμα του ΠΘ και προκάλεσε και την αναίτια αντίδραση της κ. Σιμπέλ Μουσταφάογλου.

Ο Οζγκιούρ Φερχάτ καταγράφεται πλέον ως ο Εκπρόσωπος του Προξενείου στην Ελληνική Βουλή!!!! και οι χρήστες εκφράζουν την αντίδρασή τους σε αυτό.

Ο Νο12 ποιούς θα εκπροσωπήσει στην Ελληνική Βουλή;

Έγινε μία απόπειρα εξωραισμου της υπόθεσης από τοπικά μέσα αλλά και πανελλαδικό ενημερωτικό δίκτυο χωρίς όμως να αλλάξει κατά πολύ την εικονα των χρηστων. Οι αρνητικές αναφορές είναι περισσότερες από τις θετικές ενώ οι ουδέτερες δεν ερμηνεύονται ακόμη.

Οι χρήστες σε τοπικό επίπεδο φαίνεται να επηρεάζονται και απο τις αναρτησείς προβεβλημένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Οζγκιούρ οι οποίες γνώρισαν και μεγάλο αριθμό αναδημοσιεύσεων.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι σε κεντρικό επίπεδο δεν έχουμε κάποια ανακοίνωση στήριξης ή κάποια υποστηρικτική δήλωση υπέρ του Οζγκιούρ Φερχάτ.

(Η ανάλυση έγινε με την υπηρεσία palo pro, το πιο ολοκληρωμένο εργαλείο διαχείρισης φήμης στο διαδίκτυο. Τα στοιχεία δεν είναι δημοσκοπικού χαρακτήρα.Για περισσότερες πληροφορίες και σε βάθος ανάλυση των αναφορών επικοινωνήστε μαζί μας στο customerservicepro@palo.gr)

Αρθρογράφος