Ο Νο12 ποιούς θα εκπροσωπήσει στην Ελληνική Βουλή;

23 Μαΐου 202307:55

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Ο Νο 12 εξελέγη Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν ξεκίνησε καλα ο Οζγκιούρ Φερχάτ απο τον Ίασμο!!! Αποκομμένος από την κοινωνία της Ροδόπης, συμπεριφέρεται ήδη απο την προεκλογική του εκστρατεία εχθρικά σε όλους όσοι δεν ασπάζονται το αφήγημά του.

Την ημέρα των εκλογών με τις πράξεις του αμφισβήτησε ακόμη και την εντιμοτητα των συντρόφων του (το έχει πράξει επανειλημμένως) ενω έδειξε να μην πιστεύει στο αδιάβλητο της διαδικασίας.

Πώς έγινε η Ροδόπη “ροζ”; – Τα μκδ το είχαν προβλέψει!

Ο ίδιος εξελέγη με το σύνθημα “ο Τούρκος να ψηφίσει Τούρκο), τον στήριξαν οι ορδές των εισαχθέντων ψηφοφόρων απο κοινού με τους εν Ελλάδι υποστηρικτές του.

Το βράδυ των εκλογών αντί να έρθει στο κέντρο του διοικητηρίου, όπου τον περιμεναμε οι δημοσιογράφοι προτίμησε πολύ αργότερα, μετά από γύρο θριάμβου, να παει κατευθείαν στο κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Οζγκιούρ Φερχάτ δεν έκανε δηλώσεις ως ώφειλε, δεν συνεχάρη δημόσια τους άλλους δύο βουλευτές του νομού κι αφήνει να εννοηθεί ότι είναι κάτι διαφορετικό από αυτούς…

Τα προξενοκινούμενα τουρκόφωνα μειονοτικά μέσα ενώ αφιέρωσαν κειμενα γι ατην εκλογή των εκπροσώπων “της τουρκικής μειονότητας της δυτικής Θράκης” επέμεναν να αναφέρουν τον Ιλχαν Αχμέτ ως διαγραφέντα από τα άτυπα όργανα της παρακρατικής σέκτας.

Στα μκδ ο Οζγκιουρ Φερχάτ συγκεντρώνει αρνητικές κριτικές.

Φοβερά ενδιαφέρον το κείμενο της lifo  ενώ εξίσου υψηλές αναφορες συγκεντρώνει και το κείμενο που κυκλοφορεί στο τουρκόφωνο διαδίκτυο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τί λέει για την “υποταγή” του κ. Οζγκιούρ Φερχάτ στο πολιτικό ισλάμ;


(Η ανάλυση έγινε με την υπηρεσία palo pro, το πιο ολοκληρωμένο εργαλείο διαχείρισης φήμης στο διαδίκτυο. Τα στοιχεία δεν είναι δημοσκοπικού χαρακτήρα.Για περισσότερες πληροφορίες και σε βάθος ανάλυση των αναφορών επικοινωνήστε μαζί μας στο customerservicepro@palo.gr)

Αρθρογράφος