Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα “διαγράψει” την Σιμπέλ Μουσταφάογλου;

15 Μαΐου 202318:28

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Η υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Σιμπέλ Μουσταφάογλου το τελευταίο διάστημα απασχολεί αρνητικά την τοπική κοινή γνώμη δημιουργώντας ατμόσφαιρα διχαστική  ενισχύοντας ενδοπαραταξιακές έριδες.

Η (συν)ένοχη σιωπή του ΠΑΣΟΚ του Ν. Ανδρουλάκη για την προβοκάτσια της Σιμπέλ

Ταυτόχρονα, εξακολουθεί να εμμένει σε παλαιομοδίτικες και στερεότυπες αντιλήψεις που αποσκοπούν στον εγκλωβισμό της Μειονότητας σε λογικές και πρακτικές ενός “άλλου κόσμου” που στρέφεται κατά της προοπτικής ενός ενδομειονομικού εκδημοκρατισμού και κοινωνικού προοδευτισμού.

Δεν ξέρουμε για ποιούς λόγους έπρεπε η κ. Σιμπέλ Μουσταφάογλου να επιδιώξει την δημοσιοποίηση της συνάντησής της με τον εκπρόσωπο μιας παράνομης και παρακρατικής δομής που προωθεί πρακτικές του ισλαμοφασιστικού πολιτικού ισλάμ.

Σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, όποιος δεν σέβεται την Συνθήκη της Λωζάννης και τους Νόμους του Ελληνικού Κράτους για την Μειονότητα δεν έχει θέση στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Η κ. Σιμπέλ Μουσταφάογλου, όπως και ο Μπουρχάν Μπαράν παραβιάζουν συστηματικά και τις δύο παραπάνω συνθήκες, για λόγους ψηφοθηρικούς ή για να πουλήσουν δήθεν εκδούλευση γεφυροποιών στο μελλον.

Βλέπουμε να μην αντιδρούν οι συνυποψήφιοί της, όπως σιωπούν και για την προβοκάτσια που στηθηκε με τα δήθεν κλεμμένα ψηφοδέλτια.

Η επισυναπτόμενη φωτογραφία δημοσιεύθηκε σε ενεργό σύνδεσμο του facebook την οποία και κατέβασε!

Η κ. Σιμπέλ Μουσταφάογλου δεν είναι η μόνη που επενδύει στην (παρα) θρησκευτική ψήφο αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι ένας από τους βασικούς άξονες της προεκλογικής εκστρατείας της!

Ας διαβάσει τουλάχιστον τις αναλύσεις του Komotinipress για να μην πέφτει σε επικοινωνιακές παγίδες…

Μέχρι τότε το ερώτημα παραμένει ανοικτό προς τον κ. Νίκο Ανδρουλακη: ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΙΜΠΕΛ ή θα την ανεχθεί όπως τον Μπουρχάν Μπαράν; Και τελικά ποιό είναι το μήνυμα που εκπέμπει το σημερινό ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για το μέλλον της Θράκης;

Ποιοί επενδύουν στην (παρα)θρησκευτική ψήφο;

Η “πράσινη” Σιμπέλ παρέα με την Ερυθρά Ημισέληνο

 

Αρθρογράφος