Ο Ερδέμ Χουσεΐν “συλλειτουργεί” με τον ψευδομουφτή στην Φιλλύρα

26 Νοεμβρίου 202316:14

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Ο εκπρόσωπος του παρακρατικού πολιτικού ισλάμ και υπάλληλος της DIAYNET ψευδομουφτής Ιμπραήμ Σερήφ υπό την επίβλεψη του υποπροξένου Güven Bora και με την συμμετοχή του εκτελούντος χρέη “νεωκόρου” του ψευδομουφτή νεοεκλεγέντος Δημάρχου κ. Ερδέμ Χουσεΐν τέλεσε το πρόγραμμα κατήχησης και προσέλκυσης μουσουλμανοπαίδων στο τέμενος της Φιλύρας (υπό τον έλεγχο της ψευδομουφτείας) με τίτλο «Πάρε το παιδί σου και έλα στην πρωινή προσευχή» , την Κυριακη 26 Νοεμβρίου 2023.

Η DIAYNET εισβάλλει στην Θράκη

Ο Ιμπραήμ Σερήφ απευθυνόμενος στο ακροατήριό του, τόνισε ότι από το 2007 που ξεκίνησε το συγκεκριμένο πρόγραμμα κατήχησης ο αριθμός των κατηχουμένων κατά μέσο ορο ηταν 3.000 παιδια ενώ στις μέρες μας αυτός έπεσε κάτω απο΄2.000 παιδιά. Ο ίδιος το απέδωσε στους ρυθμούς εσωτερικής κι εξωτερικής μετανάστευσης και πρόσθεσε: «Ας διδάξουμε στα παιδιά μας τη θρησκεία, τη γλώσσα και τη φυλή μας. Τα παιδιά μας θα πρέπει να μπορούν να επιβιώνουν όπου κι αν πάνε με τις δικές τους ταυτότητες και κουλτούρες. Τα παιδιά είναι η εμπιστοσύνη των μητέρων και των πατέρων τους. Είναι καθήκον των οικογενειών να τα μεγαλώσουν. Είναι καθήκον της μητέρας και του πατέρα σας να σας διδάξουν να υπηρετείτε τον Αλλάχ».

Ας έχουμε υπόψη μας έτσι για την ιστορία ότι οι ψευδομουφτήδες και οι ακόλουθοί τους στην Θράκη είναι όλοι υπάλληλοι του τουρκικού κράτους και αποτελούν βασικό επιχειρησιακό βραχίονα του τουρκικού παρακράτους στην περιοχή.

Αυτούς συνδράμει ο Έλληνας αιρετός κ. Ερδέμ Χουσεΐν, ο οποίος κάποτε ξεκίνησε ως αρεστός κι αγαπητός του Αλ Τσίπρα και σήμερα είναι ομοτράπεζος του Προξενείου και “νεωκόρος” της ψευδομουφτείας κατά παράβαση της Ελληνικής Έννομης Τάξης

Εκδήλωση του πολιτικού ισλάμ στα Αρριανά – Παρών και ο Ερδέμ Χουσεΐν

Αρθρογράφος