Ο “αμετανόητος” κ. Μπουρχάν Μπαράν θέτει εαυτόν εκτός ΠΑΣΟΚ;

5 Σεπτεμβρίου 202210:48

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η στάση του κ. Μπουρχάν Μπαράν στο “μουφτειακό” με την στήριξη που παρέχει στις παρακρατικές δομές των εγκαθέτων της Άγκυρας στην Θράκη οδηγηθήκαμε ως γνωστόν στην δήλωση μετανοίας και συμμόρφωσης αλλά και στην δέσμευση απόσυρσής του από όλες τις διαδικασίες.

Με δηλώσεις και αναρτήσεις του στα προφίλ του στα μκδ αλλά και με διαρκή αναμετάδοσή τους από τις ενημερωτικές ιστοσελίδες προέκυπτε ότι ο κ. Μπουρχάν Μπουράν συμμορφώθηκε με τον όρκο του στο Σύνταγμα της Ελλάδας και στις κομματικές εντολές.

Οι μετρήσιμες αντιδράσεις και οι τάσεις που διαμορφώθηκαν στο διαδίκτυο και τις ενημερωτικές ιστοσελίδες παρουσιάσθηκαν  σε κεντρικά ενημερωτικά δελτία με πρώτο το ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ του  Alert.tv (βλ. 35-50 λεπτό) με την βοήθεια εργαλείων μέτρησης φήμης στο διαδίκτυο (palo.pro της paloservices).

“Persona non grata” για τα μκδ ο κ. Μπουρχάν Μπαράν

Σήμερα, Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022 διαπιστώσαμε έκπληκτοι κατά την διάρκεια της καθημερινής “σάρωσης” των αναρτήσεων στο facebook ότι ο κ. Μπουρχάν Μπαράν έχει διαγράψει, έχει ¨κατεβάσει” την επίμαχη δήλωση μετανοίας και συμμόρφωσης και από τα τρία προφίλ που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από το “ρεπορτάζ” προκύπτει ότι ο κ. Μπουρχάν Μπαράν είχε διατηρήσει μέχρι και σήμερα την ανάρτηση στο προφίλ του που δεν έχει διαδικτυακούς φίλους από την Μειονότητα.

ΑΡΧΙΚΑ, δηλαδή, ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  μόνον από τα προφίλ που απευθύνονταν στην Μειονότητα ενώ ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ και από το τρίτο προφίλ του. Αντιθέτως, διατηρεί την δήλωση στο twitter, όχι όμως σε ενιαία μορφή (μορφή εικόνας)  αλλά τμηματικά και σε μικρά αποσπάσματα.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;

  • 1.Ότι ο κ. Μπουρχάν Μπαράν λέει στο ΠΑΣΟΚ και τον κ. Νίκο Ανδρουλάκη ότι ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ
  • 2. Ταυτίζεται με τους πλέον σκληροπυρηνικούς ακραιφνείς εθνικιστές τμήματος της Μειονότητας που έχουν παρασυρθεί από την προπαγάνδα των εγκαθέτων της Άγκυρας και του Προξενείου
  • 3.ι ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ πλέον οχι μόνον την τοπική κοινή γνώμη αλλά και όλους τους οπαδούς τους ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ.
 

Δεν αποκλείεται βεβαίως μετά την τωρινή διαπίστωση να τα επαναφέρει , αλλά το σίγουρο είναι ότι με την στάση του επανεντάχθη στο “Σύστημα Μουράτ Ομέρογλου” και τις παρακρατικές παράτυπες δομές της παραμουφτείας και του ΚΙΕΦ.

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε καμία αντίδραση από το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ.

Ο “πατριωτικός ρεαλισμός” του ΠΑΣΟΚ και η Θράκη

Αρθρογράφος