Ο Αλέξης Χαρίτσης εξελίσσεται σε μέγα χορηγό του DEB-ΚΙΕΦ

28 Μαΐου 202412:42

 

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Είναι εμφανές, ότι στην Θράκη οι βουλευτές της Νέας Αριστεράς και του Αλέξη Χαρίτση ενισχύουν ενεργητικά το ακροδεξιό ισλαμοφασιστικό τουρκοδίαιτο εθνικιστικό κόμμα DEB-ΚΙΕΦ (ιδρυθέντος υπό του αειμνήστου Σαδήκ) μέσω των παραθρησκευτικών δομών του πολιτικού ισλάμ της περιοχής.

Χαρακτηριστικός ο ρόλος του Εγκαθέτου κ. Χουσεΐν Ζεϋμπέκ (βουλευτή της Νέας Αριστεράς στην Ξάνθη) την προηγούμενη Κυριακή 26/5/2024 στο Σούνιο Ξάνθης και τα Κιμμέρια όπου συμμετείχε στην τελετή λήξης Χατίμ των παρανόμων μαθημάτων Κορανίου ( Kuran Kursu) που διεξάγονται από ψευδοιμάμηδες που έχουν στρατολογηθεί από την παραθρησκευτική και παρακρατική δομή της Ψευδομουφτείας Ξάνθης.

Πολύτιμος συνεργός και ο ανεξάρτητος υπόδικος βουλευτής Ξάνθης κ. Μπουρχάν Μπαράν ο οποίος απολάμβανε της στήριξης του Νίκου Ανδρουλάκη και τμήματος του τοπικού συστήματος ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Στις τελετές ανάγνωσης Ιερού Κορανίου συμμετείχαν: οι ψευδοιμάμηδες που εκτελόυν και και χρέη ιεροδιδασκάλων στην Ψευδομουφτεία του Μουσταφά Τράμπα Cüneyt Tüccar και Ferdi İslâm ,, Ψευδομουφτής κ Μουσταφά Τράμπα, οι βουλευτές Burhan Baran και Hüseyin Zeybek, ο αντιπεριφερειάρχης İrfan Hacıgene, ο δήμαρχος Μύκης Ahmet Kurt, ο πρόεδρος ΣΕΜ Χουσεΐν Μπαλτατζή και υποψήιος Ευρωβουλευτής με το DEB/ΚΙΕΦ με τους συνυποψηφίους του ευρωβουλευτές του κόμματος DEB Musa Vidinli, Ümit Farzlı και Cemali Tahir.

Και στα δύο χατίμ, μετά τη μεσημεριανή προσευχή σερβιρίστηκε στους συμμετέχοντες ρύζι με κρέας.

 

Προεκλογικό αγώνα για το DEB/ΚΙΕΦ κάνει στα τζαμιά ο βουλευτής του Αλ. Χαρίτση

Αρθρογράφος