Προεκλογικό αγώνα για το DEB/ΚΙΕΦ κάνει στα τζαμιά ο βουλευτής του Αλ. Χαρίτση

26 Μαΐου 202418:24

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Ο Οζγκιούρ Φερχάτ νομιμοποεί την θρησκευτική και πολιτική πτέρυγα του παρακρατικού πολιτικού ισλάμ στην Θράκη

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Σε τελετή Χατίμ της παρακρατικής παραθρησκευτικής δομής της ψευδομουφτείας Κομοτηνής παρέστη ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς κ. Οζγκιούρ Φερχάτ στον οικισμό των Αμαξάδων την Κυριακή 12/5/2024.

Πρόκειται για τελετή λήξης των μαθημάτων στα παράνομη κατηχητικά σχολεία της παρακρατικής δομής της ψευδομουφτείας που διδάσκεται το Ιερό Κοράνιο, τα γνωστά μαθήματα Κουράν Κουρσού, που το διδάσκουν τα μέλη της παρακρατικής δομής κκ Sabri Hacıoğlu και Şükrü Hacı Mehmet .

Κατά την διάρκεια της τελετής διεκρίθηκαν 10 μαθητές που απήγγειλαν εδάφη από το Κοράνιο και έψαλαν ύμνους Ashr-i Sharifs, ποιήματα και προσευχές.

Απονεμήθηκαν βεβαιώσεις και έπαινοι στους διακριθέντες της παρακρατικής δομής , που λειτουργεί παράνομα με βάση τις αποφάσεις της Ελληνικής Πολιτείας από τον Εγκάθετο Δήμαρχο Ιάσμου κ. Ιμάμ Τζανέρ και τον Εγκάθετο βουλευτή της Νέας Αριστεράς κ. Οζγκιούρ Φερχάτ.

Στην εκδήλωση, όπως συνηθίζεται, παρευρισκόταν και η πολιτική ομάδα του ακροδεξιού εθνικιστικού μειονοτικού κόμματος DEB-ΚΙΕΦ.

Στην τελετή όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες συμμετείχαν βάσει πρωτοκόλλου οι Παρακρατικοί, οι Εγκάθετοι και οι Ακόλουθοί τους: Erol Yoluc Çiğdem Asafoğlu, Özgür Ferhat, Caner İmam, Erkan Kınç, Kubilay Manko Mehmet, Mehmet Arif, Ercan Mümin, Sunay Hüseyin, Orhan Burduk, Remzi Arif .

Αρθρογράφος