Ν.Ανδρουλάκης και Θράκη: Υποκρισία, άγνοια,καιροσκοπισμός ή “Δάσκαλε που δίδασκες”…

28 Μαΐου 202214:58

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Στο Komotinipress είχαμε διατυπώσει την απορία για το αν ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης και το τοπικό ΚΙΝ.ΑΛ. ενθαρρύνουν , καλλιεργούν ή και συγκαλύπτουν την πολιτική και κομματική διπροσωπία και διγλωσσία στην Θράκη με ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ; Λίγο αργότερα είχαμε αναρωτηθεί εάν το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ θα επιλέξει ως εκπροσώπους του πειθήνια όργανα του νεοϊσλαμικού αυτοκρατορικού μεγαλείου του ερντογανικού παρακράτους ή θα προωθήσει μία πολιτική κουλτούρα που προσεγγίζει τα (υπαρκτά) προβλήματα της Θράκης με το βλέμμα στην Ευρώπη και όχι στην Οθωμανική Ανατολία.

Εντύπωση μας προκαλεί και η δραστηριότητα των μειονοτικών στελεχών του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ στην Θράκη ιδιαίτερα μετά το συνέδριο και την εκλογή της ΚΕ ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ που δείχνουν “απελευθερωμένοι” και το δείχνουν συμμετέχοντας σε τουρκοπροξενικές και τουρκοψευδομουφτειακές εκδηλώσεις.

Ο λόγος για τον κ. Ριντβάν Μολλά Ισά που αυτή την εβδομάδα συμμετείχε σε δύο τελετές ανάγνωσης Κορανίου (στην Εσοχή και τον Εβρένο) και σήμερα τυγχάνει ιδιαιτέρας προβολής από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Τουρκικού Προξενείου με τον Μουράτ Ομέρογλου, πότε σε στιγμές κατάνυξης και πότε σε στιγμές ευωχίας, διαφημίζει τους εκλεκτούς του. Σήμερα την τιμητική έχει ο κ. Ριντβάν Ισά Μολλά.

Σε όλα αυτά είναι δεδομένη η σιωπή των τοπικών στελεχών του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ αλλά ανησυχητική είναι η αμφίσημη στάση του κ. Νίκου Ανδρουλάκη και των συμβούλων του, οι οποίοι τηρούν αναλογικά ταυτόσημη στάση με αυτή του Αλέξη Τσίπρα και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Να θυμίσουμε ότι μέχρι σήμερα ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης και οι επιφανείς του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ δεν έχουν πάρει θέση για την ανεκδιήγητη στάση του κ. Μπουρχάν Μπαράν και την καθ’υπαγόρευσιν υπό του Μουράτ Ομέρογλου υβριστική επιστολή κατά του Komotinipress, όπως άλλωστε συνέβη και με την περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ και την επιστολή-επικήρυξη του Ιλχάν Ταχσίν σε βάρος του υπογράφοντος.

Πώς λοιπόν ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης από τη μια κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις εθνικού περιεχομένου, δημοσιεύει άρθρα με μία ευροτουρκοφοβική χροιά και από την άλλη φωτογραφίζεται με τον κ. Ριντβάν Μολλά Ισά στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ο οποίος ακριβώς την επόμενη εβδομάδα ξεχύνεται στα Πομακοχώρια της Ροδόπης παρέα με τον Μουράτ Ομέρογλου και τον Ιμπραήμ Σερήφ ενισχύοντας και οικονομικά ως χορηγός τις τελετές και τις εκδηλώσεις;

Να επισημανθεί ότι στα διάφορα δελτία τύπου του τουρκοπροξενικού κατεστημένου και των τουρκοφώνων μέσων ενημέρωσης ο κ. Ριντβάν Μολλά Ισά χρησιμοποιεί και την επίσημη ιδιότητά στον Δήμο Κομοτηνής γεγονός που δεν φαίνεται να απασχολεί ούτε τον Δήμαρχο Κομοτηνής αλλά ούτε και τους συναδέλφους του στο δημοτικό συμβούλιο. Για τα μέλη της ΚΕ του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ στην Ροδόπη δεν βλέπουμε κάποια ευαισθησία στα προαναφερθέντα.

Με απλά λόγια θα μπορούσε να πει κάποιος:” Ανδρουλάκη αν οι φίλοι σου είναι στην κεντρική σελίδα του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής αγκαλιά με πρόξενο και ψευτομουφτή όλες οι θεωρίες σου περί Ερντογαν είναι κίβδυλες και υποκριτικές”.

Άραγε γνωρίζει ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης ότι ο κ. Ριντβάν Μολλά Ισά μιλά εξ’ονόματός και κυκλοφορεί στα χωριά ως υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ; Και το χειρότερο, τον προωθεί και ο Μουράτ Ομέρογλου με αυτή την προοπτική,όπως άλλωστε πράττει και για τον Οζγκιούρ Φερχάτ και για τον Ερντέμ Χουσεΐν.

Τελικά ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης ανέχεται ή έστω καλύπτει αυτή την συμπεριφορά;

Ο κ. Μπουρχάν Μπαράν εκθέτει το ΚΙΝ.ΑΛ ή ενεργεί κατόπιν εντολών Ν. Ανδρουλάκη;

Ο αμνήμων Kapıkulu yazarı, οι ντόπιοι ισλαμο-σοσιαλιστές και ο συντροφοκτόνος της X Generation

Τα “μαχητικά της Άγκυρας” έφτασαν στην Κομοτηνή και απειλούν βουλευτές και δημοσιογράφους

Αρθρογράφος