Με ροζ ορχιδέα συγχαίρουν στελέχη της ΝΔ και του Χρ. Μέτιου τον παραμουφτή

29 Σεπτεμβρίου 202220:18

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Τα στελέχη της ΝΔ κκ Ταρκάν Μουλταζά (και μέλος του άτυπου και παράνομου οργάνου της Μειονότητας γνωστό και ΑΣΕΜΤΔΘ ως Αντιπεριφερειάρχης) και Αχμέτ Ιμπράμ που ταυτοχρόνως είναι και αιρετοί περιφερειακοί σύμβουλοι με την παράταξη του κ. Χρ. Μέτιου επισκέφθηκαν την Πέμπτη 29/9/2022  τον παράτυπο παραμουφτή κ. Μουσταφά Τράμπα, που εκπροσωπεί τον θρησκευτικό παρακρατικό βραχίονα του Προξενείου.

Και ο κ. Αχμέτ Ιμπράμ στην Άγκυρα – Το γνώριζαν οι Ν. Τσαλικίδης-Χρ. Μέτιος;

Να υπενθυμίσουμε ότι όταν ο Έλληνας Πρωθυπουργός πραγματοποίησε μία υψηλού συμβολισμού επίσκεψη στην Κομοτηνή στηρίζοντας τον νόμιμο θεσμό του Τοποτηρητή Μουφτή είχαμε αναρωτηθεί που βρίσκονταν  “οι  συνδαιτυμόνες και αρεστοί “νεοδημοκράτες” του Μουράτ Ομέρογλου, στελέχη της τοπικής ΝΔ όπως οι κκ Μουσταφά Κατραντζή, Ταρκάν Μουλταζά, Αχμέτ Ιμπράμ, Τζιχάντ Ιμάμογλου;”

Το καθαρτήριο κάλεσμα του Κυρ. Μητσοτάκη στην Θράκη – Το Ουλάν Μπατόρ μονόδρομος για τον Μουράτ Ομέρογλου;

Να υπενθυμίσουμε ότι κατά την διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής της στην Κομοτηνή, η κ. Ντόρα Μπακογιάννη δείπνησε στα Αμάραντα με στελέχη της ΝΔ από την Μειονότητα, ανάμεσα στα οποία ήταν και ο κ. Ταρκάν Μουλταζά. Τότε η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, κομίζοντας μήνυμα του Έλληνα Πρωθυπουργού είχε τονίσει ότι Ο ΜΟΥΦΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ! (εννοώντας του νομίμως διορισμένους Τοποτηρητές Μουφτήδες της Θράκης).

Στα Αμάραντα δείπνησε η κ. Ντόρα Μπακογιάννη με στελέχη της ΝΔ

Προσπαθώντας ν’αποκωδικοποιήσουμε αυτή την υπέρβαση που πραγματοποιήθηκε από τα στελέχη της ΝΔ και του Χρ. Μέτιου στεκόμαστε στον συμβολισμό της ροζ ορχιδέας που φαίνεται στην φωτογραφία, καθώς είναι γνωστό ότι “οι  ροζ ορχιδέες συμβολίζουν τη χάρη, τη χαρά και την ευτυχία και μπορούν επίσης να συμβολίζουν την αθωότητα και τη θηλυκότητα.”

Οι ευχές του ΠΑΜΘ Χρ. Μέτιου στην τουρκο-ισλαμική φιέστα του Προξένου

Δεν αποκλείεται ν’αποτελεί και μία απόπειρα επαναπροσέγγισης του κ. Χρ. Μέτιου προς το Προξενείο και τον Μουράτ Ομέρογλου , ο οποίος προετοιμαζόμενος για το Ουλάν Μπατόρ θέλει να κλείσει διάφορες εκκρεμότητες, οπότε ό,τι προλάβει….

Μήνυμα Προξενείου προς τον Χρ. Μέτιο: Τελείωσες για την Μειονότητα – Αυτόνομη κάθοδος ΚΙΕΦ/DEB

Τα ερωτήματα που τίθενται είναι:

  • Θα επιπλήξει ή θα διαγράψει τα στελέχη της η ΝΔ που ως αιρετοί περιφερειακοί σύμβουλοι επισκέφθηκαν επισήμως μία παρακρατική δομή του τουρκικου κράτους στην Θράκη;
  • Η ΔΕΕΠ Ροδόπης θα αντιδράσει;
  • Ο Χρ. Μέτιος έχει κάτι να πει;
  • Ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης;

Αρθρογράφος