Μαζική αποχώρηση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ροδόπης

28 Νοεμβρίου 202315:50

623 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησαν από το κόμμα – Οι “Γκρίζοι Λύκοι” πιστοί στις ιδέες του Λουΐ Αλτουσέρ και Ενρίκο Μπερλινγκουέρ;-Ο Αλέξης Τσίπρας γνώριζε το σχέδιο της τουρκικής διείσδυσης στην Θράκη;

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Διαβάζοντας κανείς το επισυναπτόμενο κείμενο της μαζικής αποχώρησης 623 μελών αλλά και ακούγοντας τα φληναφήματα του Οζγκιούρ Φερχάτ στα τηλεοπτικά κανάλια και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, αντιλαμβάνεται ότι ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΛΛΟΘΙ για να (συγ)καλύψουν τις μεθόδους χειραγώγησης της μειονότητας, όπως και το “δικαίωμα” του Τούρκου Προξένου-“Επάρχου” να παρεμβαίνει στα εσωτερικά ενός ελληνικού πολιτικού κόμματος .

Την ίδια στιγμή που Τάκης Χαρίτου – Ελένη Λαφτσή- Κοσμάς Παπαχρήστου συζητούσαν στην Λέσχη Κομοτηναίων την επανεκκίνηση του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη, 623 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ (ΟΜ Κομοτηνής, ΟΜ Ιάσμου, ΟΜ Αρριανών και 9 μέλη της ΝΕ) παραμένουν πιστοί στο όραμα του Αλέξη Τσίπρα!! Είναι αυτό το όραμα που έδωσε στους Γκρίζους Λύκους την πολιτική νομιμοποίησή τους μέσω του ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα του Αχμέτ Σαδίκ να εγκαθίσταται στην Ελληνική Βουλή.

Η φανερή (πλέον) ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ για την Θράκη

Εμείς τα λέμε εδώ και δύο χρόνια και για αυτό έχουμε επικηρυχθεί από την Συμμορία των 17! Με την ανοχή των ακουσίων ή εκουσίων συνεργών τους. Είναι οι ίδιοι, οι συνεργοί, που ομνύοντας στον παμμέγιστο τυχάρπαστο Αλέξη Τσίπρα εσιώπησαν στην τουρκική διείσδυση στην Θράκη!!!

Ο Οζγκιούρ Φερχάτ και η παρέα του εξυπηρέτησαν εξ’αρχής ένα μακρόπνοο σχέδιο πλήρους άλωσης της Αριστεράς στην περιοχή μεθοδεύοντας προς όφελος της παρακρατικής σέκτας τα αποτελέσματα στις οργανώσεις βάσεις , φέρνοντας κομματικούς ψηφοφόρους από την Ολλανδία και την Γερμανία για να ψηφίσουν τα νέα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ (τότε) ώστε να ενθρονισθει ο Εγκάθετος Οζγκιούρ Φερχάτ στην ΚΕ και αφού εκλεγεί να περάσουν στην επόμενη ενδιάμεση φάση μέχρι το συνέδριο του Φεβρουαρίου..

Πώς μετατρέπεται ο ΣΥΡΙΖΑ σε Ισλαμοσυντηρητικό κόμμα στην Θράκη;

Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον αν μαθαίναμε το περιεχόμενο των ενστάσεων μελών του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ για τις μεθοδεύσεις που καταγγέλθηκαν για εκλογονοθείες στις διαδικασίες ανάδειξης μελών ΚΕ … Αλλά αυτά πλέον είναι παρελθόν..

Τη δική του απάντηση σχετικά με τις αποχωρήσεις του τελευταίου διαστήματος από τον ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Με ανάρτησή του στα social media ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης έκανε λόγο για «προπαγάνδα των ΜΜΕ» και αντέτεινε πως «το τελευταίο 10ήμερο αποχώρησε από τις ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το 1,03% των μελών του κόμματος»

Νωρίτερα, την αποχώρησή τους από τον ΣΥΡΙΖΑ δημοσιοποίησαν 86 μέλη από τρεις οργανώσεις στην Αττική

«Επειδή υπάρχει μία μαζική προπαγάνδα από τα ΜΜΕ για το «κύμα αποχωρήσεων» από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα ήθελα να δώσω τα ακριβή στοιχεία, χωρίς κανένα σχόλιο. Το τελευταίο 10ήμερο αποχώρησε από τις ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το 1,03% των μελών του κόμματος.

Στον isyriza, είχαμε 152 email αποχώρησης και 758 νέες εγγραφές. Γίνετε κομμάτι της Σύγχρονης Αριστεράς, γραφτείτε στο https://isyriza.gr . Πάμε μπροστά!», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σε διαβούλευση σήμερα οι 11 αποχωρήσαντες βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με στόχο δημιουργία Κ.Ο.

Οι 11 βουλευτές που αποχώρησαν «από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ του κ. Κασσελάκη», όπως αναφέρεται σε σχετικό ενημερωτικό σημείωμα, θα έχουν στις 20:00, διαβούλευση «μπροστά στην ανάγκη συγκρότησης εναλλακτικού σχεδίου απέναντι στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».

«Στόχος του συντονισμού τους», τονίζεται, «θα είναι η δημιουργία κοινοβουλευτικής ομάδας που θα εκφράζει μία σύγχρονη προοδευτική, αριστερή και οικολογική πολιτική πρόταση». «Η συζήτηση του προΰπολογισμού των επόμενων ημερών θα δώσει την πρώτη ευκαιρία για μία μαχητική αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ, με ταυτόχρονη τεκμηρίωση αυτής της εναλλακτικής προοδευτικής πρότασης», αναφέρεται.

Αρθρογράφος