Λεβέντ Σαδήκ: Ο χορηγός του Πανθρακικού “παρά τω προέδρω” Ρ.Τ.Ερντογάν…

8 Δεκεμβρίου 202322:43

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Από την σημειολογία της επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου στην Αθήνα ενδιαφέρον παρουσιάζει η επικοινωνιακή διαχείριση της παρουσίας των Εγκαθέτων με ιδιαίτερη αναφορά στην παρουσία “της χήρας και του γιου του αρχηγού των Τούρκων της Δυτ. Θράκης” κκ Ισίκ και Λεβέντ Σαδήκ Αχμέτ.

Με αναρτήσεις τους στα μκδ τα μέλη της οικογενείας Σαδήκ Αχμέτ εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στον Τούρκο Πρόεδρο καθώς “ένιωσαν την δύναμη της πατρίδας τους, της Δημοκρατίας της Τουρκίας” διαβεβαιώνοντάς τον ότι “θα κουβαλούν πάνα της δύναμη της Τουρκίας και την υπερηφάνεια των Τούρκων της Δυτ. Θράκης” (Ισίκ Σαδήκ Αχμέτ) ενώ ο Λεβέντ Σαδήκ υπογράφει ως “Περιφερειακός Πρόεδρος Βαλκανίων της DTİK” εκφράζοντας “ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο μας για το ενδιαφέρον του προς την οικογένεια Σαδήκ Αχμέτ” .

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τα μέλη της οικογένειας Αχμέτ Σαδήκ έδωσαν στον Πρόεδρο Ερντογάν ένα βιβλιάριο επιταγών που ανήκε στην τράπεζα Banque de Salonique ενός Τούρκου εμπόρου από τη Θεσσαλονίκη, που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1910.

Να επισημανθεί ότι μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης Ρ.Τ.Ερντογάν, “η Χήρα και ο Γιος του Αρχηγού των Τούρκων της Δυτ. Θράκης” επέστρεψαν στην Κωνσταντινούπολη με το προεδρικό αεροσκάφος κατόπιν πρόσκλησης του Τούρκου Προέδρου.

Αντί Επιλόγου

Ανατέθηκε στον κ. Λεβέντ Σαδήκ Αχμέτ νέος ρόλος για την Θράκη;

 

Αρθρογράφος