Ιλχάν Αχμέτ: Κράτησα το ΠΑΣΟΚ όρθιο στην Ροδόπη

1 Φεβρουαρίου 202309:27

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Διεκδικητικός και μαχητικός εμφανίσθηκε ο κ. Ιλχάν Αχμέτ Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. Ν.Ροδόπης στην χθεσινή του συνέντευξη στον Δήμο Μπακιρτζάκη από την συχνότητα του Ράδιο Χρόνος 87,5 FM.

Ο κ. Ιλχάν Αχμέτ έστειλε σαφή και (απο)κωδικοποιημένα μηνύματα εντός κι εκτός (τοπικού) ΠΑΣΟΚ επισημαίνοντας ότι “΄όταν κράτησε μόνος του το ΠΑΣΟΚ στην Ροδόπη, οι άλλοι απουσίαζαν σχεδόν 11 χρόνια”.

Οι αιχμές είναι σαφείς τόσο απέναντι στον Γιώργο Πεταλωτή που εμφανίζεται με ύφος μεσσιανικό κι έναν αταίριαστο πολιτικό λόγο σε μία Ροδόπη που έχει ν’αντιμετωπίσει πρώτιστα το τουρκικό παρακράτος και τους εγκαθέτους του Προξενείου απέναντι στο οποίο ο Γιώργος Πεταλωτής σφυρίζει αδιάφορα στηρίζοντας εμμέσως τις πρακτικές των ενεργουμένων του Προξενείου. Άλλωστε το 2015 και το 2019 είχε αποστασιοποιηθεί από το ΠΑΣΟΚ της Ροδόπης ενώ ήταν απών από την σύγκρουση τουρκικού παρακράτους-Ιλχάν Αχμέτ!

Σύμπλευση ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με τους εγκάθετους του Προξενείου;

Από το κάδρο δεν μπορεί να ξεφύγει και η κ. Σιμπέλ Μουσταφάογλου , η οποία είναι προφανές ότι βρίσκει ερείσματα σε πολύ συγκεκριμένους κύκλους. Να θυμίσουμε ότι η ίδια παραιτήθηκε απο υποψήφια του ΚΙΝΑΛ το 2019 μια μέρα (!) πριν επικυρωθούν τα ψηφοδέλτια από το πρωτοδικείο. Τότε μιλούσε για περαστικούς από το ΠΑΣΟΚ που δεν της άφηναν χώρο να α αναπτύξει τα σοσιαλιστικά της οράματα στη Ροδόπη. Τότε άφησε στα κρύα του λουτρού το κόμμα της να αναζητά υποψήφιο ένα βήμα πριν τις εκλογές, πικραίνοντας την Φώφη Γεννηματά και τους συντρόφους της. Τώρα εμφανίζεται ως υποψήφια ελπίζοντας ότι θα  προσεγγίσει ένα άλλο κοινό επιτιθέμενη ευθέως κατά του Ιλχάν Αχμέτ έχοντας την στήριξη εκπροσώπων του τουρκικού παρακράτους.

Όπως τονίζει ο κ. Ιλχάν Αχμέτ «εντάχθηκα στην Δημοκρατική Συμπαράταξη όπως λεγόταν τότε. Έδωσα τη μάχη με πολύ λίγους ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη και κράτησα το ΠΑΣΟΚ όρθιο. Που ήταν όλοι αυτοί τότε, που έφυγαν, κρύφτηκαν και έγιναν υποψήφιοι αλλού; Στις εκλογές του 2019 φέραμε ποσοστό 22% μόνοι μας. Ζητάω συνειδητή ψήφο και από τους χριστιανούς συμπολίτες μου. Αυτό σε κάποιους δεν αρέσει».

 

 

Αρθρογράφος