Οι Συμβιβασμένοι θα μας σώσουν ή η κ. (Γαλα)Τούλα από τον Έβρο;

18 Ιουνίου 202412:00

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Γνωρίζει άραγε ο κ. Κυρ. Βελόπουλος ότι βουλευτής του, ως δικηγόρος, εκπροσωπεί έναν εκ των 9 συλληφθέντων λαθρεμπόρων/ λαθροδιακινητών και μελών εγκληματικής οργάνωσης που συνελήφθησαν στον ποταμό Έβρο καθώς μετέφεραν λαθραία 5.900 ηλεκτρονικά τσιγάρα, κινητά και εξαρτήματα οχημάτων από την Ελλάδα προς την Τουρκία;

Στα σπίτια τους και σε μια αποθήκη που χρησιμοποιούσαν οι λαθρέμποροι, βρέθηκαν άλλα 49.505 ηλεκτρονικά τσιγάρα, 620 μεταχειρισμένα κινητά τηλέφωνα και 31 ανταλλακτικά αυτοκινήτων, που θα περνούσαν λαθραία στην γειτονική χώρα με δυο βάρκες οι οποίες κατασχέθηκαν, όπως και πέντε οχήματα.

Εκτιμάται ότι οι δράστες θα αποκόμιζαν πάνω από 1.000.000 ευρώ από την πώληση των ευρημάτων, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης που τους άσκησε δίωξη για εγκληματική οργάνωση, λαθρεμπορία και παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα κατά συναυτουργία.

Περισσότερα από 55.000 παράνομα ηλεκτρονικά τσιγάρα κατασχέθηκαν από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών

Προφανώς ο ίδιος Βουλευτής, λόγω του φόρτου εργασίας του, για αυτό και δεν γνώριζε την συμπολίτισσά μας στην Αλεξανδρούπολη, που απ’ό,τι φαίνεται ετοιμάζεται να μεταβεί στις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο για να εκπροσωπήσει τον μαχόμενο λαό του Έβρου, τον νοικοκύρη, τον βιοπαλαιστή, τον αγρότη και τον κτηνοτρόφο της διπλανής πόρτας!

Μήπως τελικά ο Κυρ. Βελόπουλος θα πρέπει να ξαναφέρει στην Βουλή την συζήτηση περί ασυμβιβάστου των βουλευτών, καθώς φαινόμενα όπως οι Πάτσης και Χειμάρας φαίνεται ότι υπάρχουν και στο κόμμα του.. Άλλωστε και ο ίδιος ο Κυρ. Βελόπουλος δεν συνεχίζει τις τηλεμπορικές δραστηριότητές του;

Τελικά οι συμβιβασμένοι μπορούν να μας σώσουν;

Οι “πολιτικοί αχυράνθρωποι” της Ελληνικής Λύσης θα σώσουν την Θράκη;

Αρθρογράφος