Η πατρίδα του κ. Χουσεΐν Μπαλτατζή είναι η Τουρκία;

9 Αυγούστου 202211:26

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Για τον μηνυτή μας και Νο7 διώκτη της ελευθεροτυπίας και της ελεύθερης έκφρασης  στην Θράκη, κ. Χουσεΐν Μπαλτατζή έχουμε αναφερθεί σε αρκετά άρθρα μας.

Είναι γνωστό ότι ο κ. Χουσεΐν Μπαλτατζή, Πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας, έχει πολιτικές φιλοδοξίες και βρίσκεται σε φάση συζητήσεων και διαπραγματεύσεων με τον ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ για να κατέλθει ως υποψήφιός στο Ν. Ξάνθης.

Είναι εμφανές , επίσης, από τις κινήσεις και τις πράξεις του ότι συνδέεται με τις παράλληλες δομές εγκαθέτων της Άγκυρας που χρηματοδοτεί κι ενισχύει πολλαπλώς το τουρκικό Προξενείο, που αποσκοπεί στην καθυπόταξη της Μειονότητας και την επιβολή του ακραίου και εισαγομένου εκ Τουρκίας ανατρεπτικού πολιτικού ισλάμ σε όλα τα μέλη της..

Άλλωστε, ο κ. Χουσεΐν Μπαλτατζή ανήκει στον σκληρό πυρήνα των μειονοτικών παραγόντων που προωθούν στην Θράκη την τουρκική προπαγάνδα και στηρίζουν τις δομές του νεοοθωμανικού ισλάμ όπως φαίνεται και από την φωτογραφία, όπου εικονίζονται οι βασικοί 10 σκληροπυρηνικοί εταίροι του τούρκου Προξένου κ. Μουράτ Ομέρογλου.

Ο ίδιος ο κ. Χουσεΐν Μπαλτατζή, αν και γιατρός, μέχρι σήμερα δεν έχει αναλάβει καμία παρεμβατική πρωτοβουλία, σχετικά με την υπόθεση της μαζικής δηλητηρίασης στα Αρριανά, προφανώς κατόπιν εντολής του τουρκικού Προξενείου.

Ο ίδιος ο κ. Χουσεΐν Μπαλτατζή, όπως και οι υποστηρικτές του εντός του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ καλούνται ν’απαντήσουν στο απλό ερώτημα που προκύπτει από το εικονιζόμενο μήνυμα twitter: Η πατρίδα των μελών του ΣΕΜΔΘ και του Προέδρου του είναι η Τουρκία ή η Ελλάδα;

Ανάλογα ερωτήματα ετέθησαν σήμερα και στον Νο3 διώκτη της ελευθεροτυπίας και της ελευθερίας της έκφρασης στην Θράκη κ. Μπουρχάν Μπαράν βουλευτή ΚΙΝ.ΑΛ..

Αρθρογράφος