Οι νικητές των Βραβείων της Χρονιάς 2018 απ’ τις Γυναίκες της Κομοτηνής! (video)

17 Δεκεμβρίου 201800:31

Τα “Βραβεία της Χρονιάς” ξεκίνησαν πέρσι, ως μια πρωτοβουλία του συλλόγου “Γυναίκες της Κομοτηνής”, με σκοπό να αναδειχθούν και να τιμηθούν προσωπικότητες απ’ την Κομοτηνή και τον Νομό Ροδόπης, για τις δράσεις, τις επιχειρηματικές τους κινήσεις, την κοινωνική τους προσφορά, αλλά και τις διακρίσεις τους σε αθλητικό επίπεδο.

Προσωπικότητες και επιχειρήσεις που “διαφημίζουν” την Κομοτηνής και τον Νομό σε πανελλήνιο επίπεδο, αλλά και άλλες που συμβάλουν καθοριστικά στην οικονομία της τοπικής κοινωνίας και με την εθελοντική τους προσφορά καταπραϋνουν τον πόνο συνανθρώπων μας.

Το Σάββατο το βράδυ στο “Πολιτιστικό Κύτταρο” Κομοτηνής (πρώην REX) οι Γυναίκες της Κομοτηνής, μαζί με το R Channel Θράκης, αλλά και τους υπόλοιπους χορηγούς (μεταξύ των οποίων και το SportsAddict.gr) βράβευσαν ανθρώπους της Κομοτηνής και της Ροδόπης, σε μία εκδήλωση άρτια παρουσιασμένη, μπροστά σ’ ένα γεμάτο αμφιθέατρο.

Τα φετινά βραβεία είχαν έντονο κοινωνικό χαρακτήρα με σκοπό την ευαισθητοποίηση απέναντι σε ένα φαινόμενο που είναι υποχρέωση μας ως κοινωνία να εξαλειφθεί: την κακοποίηση των γυναικών. Στην είσοδο είχε τοποθετηθεί ένας μεγάλος γυάλινος κουμπαρας, με σκοπό τη συγκέντρωση ποσού που θα διατεθεί στον “Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Κομοτηνής“.

Στα βραβεία υπήρχαν διάφορες κατηγορίες που περιέκλειαν όλο το φάσμα της ανθρώπινης δραστηριότητας (Τέχνες, επιχειρηματικότητα, αθλητισμό, κοινωνική δράση κτλ).

Τα βραβεία κομψοτέχνησε ο Άρης Ασσαριωτάκης, ο οποίος βράβευσε με δική του πρωτοβουλία τις παρουσιάστριες της εκδήλωσεις και μέλη του συλλόγου “Γυναίκες της Κομοτηνής”, Φωτεινή Θάνου και Κατερίνα Σακελλαρίου.

Οι διοργανωτές είχαν φροντίσει για την ψυχαγωγία των παρευρισκομένων με μία χορευτική ομάδα να παρουσιάζει χορευτικά δρώμενα.
Οι νικητές ανά κατηγορία:

Τιμής ένεκεν: “Εφημερίδα Χρόνος”

Αγαπημένο εμπορικό κατάστημα: Mateossian Jeans

Αγαπημένο προϊόν/Σήμα κατατεθέν της πόλης: Μπύρα Βεργίνα/Τσάι Tuvunu

Αθλητής της χρονιάς: Κώστας Μπανιώτης

Η πιο γευστική γωνιά της πόλης: Το Καψούλι

Προσωπικότητα της χρονιάς: Λουίζα Ματεοσσιάν

Γυναίκα της χρονιάς: Νατάσα Λιβεριάδου

Αγαπημένο στέκι (καφέ) της πόλης: Bakkal

Διαδυκτιακή ομάδα (σελίδα): “Ο Άη Βασίλης άργησε μία μέρα”

Η πιο όμορφη παράσταση: “Ο φίλος μου ο Λευτεράκης”

Αγαπημένος συγγραφέας: Σπύρος Κιοσσές

Τιμής ένεκεν: Ερυθρός Σταυρός (Σώμα Κομοτηνής)

Η πιο αγαπημένη Ακαδημία της πόλης: Α.Ε.Κομοτηνής (Βόλεϊ)

(πηγή: SportAddict, )

Gepostet von TV Ροδόπη Αν.Μακεδονίας-Θράκης am Samstag, 15. Dezember 2018

Αρθρογράφος