Τα «Βραβεία της Χρονιάς 2018» από τις «Γυναίκες της Κομοτηνής»

3 Δεκεμβρίου 201822:41

Για δεύτερη χρονιά οι «Γυναίκες της Κομοτηνής»  σε συνεργασία με το TV Ροδόπη Αν.Μακεδονίας – Θράκης διοργανώνουν τα «Βραβεία της Χρονιάς 2018»  το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 στις 9 το βράδυ στο REX.

Δυναμικοί, πετυχημένοι και ευφυείς άνθρωποι της Κομοτηνής που διακρίθηκαν και ξεχώρισαν το 2018 για το ήθος, το έργο και τη δράση, αλλά και τη δουλειά τους θα τιμηθούν, σε μια λαμπερή βραδιά γεμάτη φως, θετική ενέργεια αλλά και συγκίνηση, λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Η εκδήλωση «Βραβεία της Χρονιάς 2018», έχει σκοπό την ανάδειξη των ανθρώπων μεμονωμένων ή συλλογικά, αυτής της μικρής μα όμορφης πόλης, που ξεχώρισαν στον τομέα τους και στοχεύει αφενός στην αναγνώριση και επιβράβευσή τους, αφετέρου στη δημιουργία θετικών προτύπων στην κοινωνία.

H ανάδειξη θα γίνει μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα όπου θα μπορείτε να ψηφίσετε μέχρι και τις 13 Δεκεμβρίου στις 23:59 στην παρακάτω διεύθυνση https://v2.rodopiawards.gr/index.php?r=survey%2Findex&sid=852326&lang=el&fbclid=IwAR0_tfaIWTr5U8BHQduYJ0-6k-X20Aq4BMT79a7sDlD_E2oJOgTkyZpZH9Q.

Κατά τη διάρκεια αυτής, θα γίνονται μέσω της τηλεόρασης του TV Ροδόπη Αν.Μακεδονίας – Θράκης αλλά και του Ράδιο Ροδόπη 9 55 fm, συνεντεύξεις  και παρουσιάσεις των υποψηφίων, των χορηγών αλλά και των υποστηρικτών, ώστε να γίνει ευρύτερα γνωστή η ταυτότητα τους αλλά και το έργο τους.

Ας ψηφίσουμε τους καλύτερους της χρονιάς και ας γίνουν παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς που θέλουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο αυτής της μικρής, μα δικής μας πόλης!

Η βραδιά φέτος είναι αφιερωμένη στον Ξενώνα φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών του Δήμου Κομοτηνής και στο έργο του, όπου ήταν η πρώτη μας σκέψη από την στιγμή της δημιουργίας της ομάδας μας και που όλη η πόλη γινόμαστε έμπρακτα υποστηρικτές του.

Τιμή μας η συμμετοχή αλλά και η υποστήριξή σας.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

                    

Αρθρογράφος