Η καρδιά της ριζοσπαστικής αριστεράς χτυπάει στον Ίασμο της “ροζ Ροδόπης”

28 Νοεμβρίου 202317:11

Γράφει η Σταυρούλα Μάρκου

511 μέλη και ο συντονιστής της Οργάνωσης – φάντασμα μελών Ιάσμου με επιστολή τους προς τον γραμματέα, τον αναπληρωτή γραμματέα και το οργανωτικό του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αποχωρούν και επιθυμούν να διαγραφούν άμεσα από το μητρώο μελών γιατί όπως υποστηρίζουν με ανακοίνωση τους στο προσωπικό προφίλ της πρώην συντονίστριας της τοπικής Νομαρχιακής Επιτροπής «το κόμμα έχει απομακρυνθεί από το πολιτικό του αντικείμενο και την συλλογικότητα που τους είχε διαμορφώσει όλα αυτά τα χρόνια».

511 μέλη, ο συντονιστής Οργάνωσης – φάντασμα μελών Ιάσμου και 9 από τα 21 μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ αποχωρούν ηρωικά και μαζικά σαν έτοιμοι από καιρό για νέες αποστολές, έχοντας παίξει επάξια το ρόλο τους σε εσωκομματικές διαδικασίες και εκλογές για την ανάδειξη τοπικών οργάνων, Κεντρικής Επιτροπής και βουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο νομό Ροδόπης. Ομοίως και μερικές δεκάδες άγνωστα σε μας μέλη από την Οργάνωση μελών Αρριανών.

Οι λόγοι που φεύγουν σύμφωνα με το κείμενο είναι ιδεολογικοί και πολιτικοί ενώ με τις επισημάνσεις τους μας διαψεύδουν για όσα κατά καιρούς έχουμε γράψει για παρακρατικούς μηχανισμούς, ψευτομουφτήδες, αριστερά δεκανίκια και παρεμβατικότητα του προξενείου στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Απόγονοι των πρωτεργατών της Αριστεράς στην περιοχή του Ιάσμου όλοι τους, που εντρυφούσαν κρυφά στις θεωρίες του Αλτουσέρ και του Μπερλίνγκουερ με την καθοδήγηση των ιμάμηδων στα κουράν κουρσού των τζαμιών της Πελεκητής και του Μίσχου, βρίσκονται πλέον στον φυσικό πολιτικό τους χώρο μαζί με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και την Έφη Αχτσιόγλου, ακολουθώντας τον ιδεολογικό τους ινστρούκτορα Οζγκιούρ Φερχάτ και στα επόμενα επεισόδια της πολιτικής του διαδρομής.

Δυστυχώς παρ΄ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από παλιά δεν είχαμε τη χαρά και την τιμή να τους γνωρίσουμε από κοντά.

Ελπίζουμε όμως να καταστεί εφικτό σε κάποια προσεχή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί προς τιμήν τους για την υποδοχή τους στις τάξεις των 6 + 6 και της Ομπρέλας αφού μετά το ποσοστό έκπληξη των εθνικών εκλογών στη ροζ Ροδόπη έκαναν και το πανελλήνιο ρεκόρ σε αποχωρήσεις.

Μαζική αποχώρηση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ροδόπης

Αρθρογράφος