Οι Γκρίζοι Λύκοι προωθούν παράλληλες δομές υγείας στην Θράκη;

9 Ιουνίου 202400:03

Προβοκάτσια του τουρκικού παρακράτους στα Αρριανά την ημέρα των Ευρωεκλογών! – Οι Γκρίζοι Λύκοι προωθούν παράλληλες δομές υγείας στην Θράκη;

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Πριν από μία εβδομάδα σχεδόν οι Γκρίζοι Λύκοι MHP Osmangazi σε εκδήλωση που πραγματοποίησαν στα πλαίσια της “Παγκόσμιας Ημέρα Πρωϊνού” μαζί με τον έπαρχο Kaçep Nurgül Yurtsever και τον αλυτρωτικό παρακρατικό “Σύλλογο Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης” παρέδωσαν επιταγή για την ενίσχυση παιδιών ΑμεΑ στην … Ελλάδα.

Σήμερα, 8/6/2024,  μαθαίνουμε ότι η ισλαμιστική οργάνωση Τουρκικό Ισλαμικό Πολιτιστικό Ίδρυμα (TIKV) που συνδέεται με Γκρίζους Λύκους στην Ολλανδία και και το Ίδρυμα Umut (UKV) στην Τουρκία, έχουν διοργανώσει φιλανθρωπικό πρόγραμμα για την στήριξη ατόμων ΑμεΑ στην Κομοτηνή στέλνοντας 80 ηλεκτρικά οχήματα και και 50 αναπηρικά αμαξίδια.

Πρόκειται για το έργο “Αφαίρεση Εμποδίων στην Κομοτηνή” με στόχο “να εμπλουτίσει τη ζωή των Τούρκων με αναπηρία πολιτών μας στην Κομοτηνή, να αυξήσει την κοινωνική ευαισθητοποίηση και να υποστηρίξει τη συμμετοχή τους. Το έργο μας στοχεύει στην άρση των εμποδίων στην εκπαίδευση, την επιχειρηματική και κοινωνική ζωή των ατόμων με αναπηρία.” σύμφωνα με την περιγραφή της δράσης.

Η τελετή παράδοσης αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου 2024 στις 12.00 στην Φιλλύρα, στο κτήριο του Δημαρχείου.

Εκτιμάται ότι

  • α)εντάσσεται σε μία ακόμη προβοκάτσια του τουρκικού παρακράτους για (προ)εκλογική ενίσχυση του DEB/ΚΙΕΦ,
  • β)πρόκειται για ενδυνάμωση του ρόλου του Εγκαθέτου Ερδέμ Χουσεΐν και
  • γ)αποτελεί μία (αστεία) απάντηση στις δομές της Νόμιμης Μουφτείας και της ΔΕΜΠ Κομοτηνής (Πρόεδρος ο Σελήμ Ισά) που μόνον στην πόλη της Κομοτηνής έχει διανείμει 50 αναπηρικά αμαξίδια εκτός του πολυδιάστατου κοινωφελούς φιλανθρωπικού έργου που παρέχει.

Το κύριο ερώτημα που πλανάται είναι για το αν όλα αυτά έχουν περιέλθει σε γνώση των αρμοδίων και ποιά στάση αναμένεται να τηρήσουν.

Αντί Επιλόγου

Οι Εγκάθετοι στήνουν παράλληλες δομές υγείας στην Θράκη

 

Αρθρογράφος