Η ΔΕΕΠ Ροδόπης δίνει συγχωροχάρτι στους Εγκαθέτους;

16 Σεπτεμβρίου 202309:20

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Η επιλογή του Νετζάτ Αχμέτ αποτελεί ατόπημα για τον συνδυασμό του Αντώνη Γραβάνη στην Κομοτηνή αλλά και για τη ΝΔ στο Ν. Ροδόπης..

Ο πρώην δημοτικός υποψήφιος της Σιμπέλ Μουσταφάογλου στον συνδυασμό ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ (που αργότερα συγχωνεύθηκε με τον Γ. Πετρίδη), ο παρ’ολίγον υποψήφιος του Γιάνη Βαρουφάκη , τώρα θα συμμετάσχει με όλες του τις δυνάμεις για ν’ανατρέψει την (ούτως ή άλλως) κακή διοίκηση του Γιάννη Γκαράνη;

Το ότι το φερέφωνο των Εγκαθέτων, ο Ιλχάν Ταχσίν , “δίνει γραμμή” για τους υποψηφίους της Μειονότητας στο ψηφοδέλτιο του Αντώνη Γραβάνη εκτός του Αχμέτ Νετζάτ (Μπουλέντ Κιαμήλογλου, Χασάν Χασάν) δεν το λες και καλή εξέλιξη….

Ο πρώην Πρόεδρος της παράνομης και παρακρατικής δομής ΤΕΝΚ δεν έχει καμία θέση στα επίσημα θεσμικά όργανα του Δήμου Κομοτηνής.

Ο Αντώνης Γραβάνης οφείλει να πάρει θέση σε όλα τα παραπάνω και κυρίως να ξεκαθαρίσει για το αν έχει αντιληφθεί το καθαρτήριο κάλεσμα του Κυρ. Μητσοτάκη για την Θράκη.. Για τον παντελώς απόντα Ευρ. Στυλιανίδη ας μην το συζητήσουμε.

Και σε τελική ανάλυση, είναι άδικο ν’αποσυρθεί ο Μουσταφά Κατραντζή (που ήταν και μέλος της παράταξη) ενώ παίρνει συγχωροχάρτι ο πρώην Πρόεδρος παρακρατικής δομής που αμφισβητεί την Συνθήκη της Λωζάνης…

Ενδιαφέρον πάντως έχει η ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Ροδόπης:

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Ροδόπης με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης, τον προγραμματισμό της τοπικής οργάνωσης αναφορικά με τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Ροδόπης στηρίζει έμπρακτα τις υποψηφιότητες των κομματικών επιλογών της κεντρικής διοίκησης τόσο στον πρώτο όσο και στον δεύτερο βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Μέλη μας έχουν θέσει υποψηφιότητα και θα δώσουν τον προσωπικό και ομαδικό τους αγώνα.
Στη συνάντηση συμμετείχε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής και Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου κ.Αντώνης Γραβάνης.
Είμαστε σταθερά προσηλωμένοι και θα δώσουμε ενωμένοι όλοι μαζί τον αγώνα μας, ώστε να συνεχιστεί και την επόμενη πενταετία η επιτυχημένη πορεία του Περιφερειάρχη κου Χρήστου Μέτιου.
Όσον αφορά στο Δήμο Κομοτηνής, είμαστε σίγουροι για την αλλαγή σελίδας με τη νίκη του Αντώνη Γραβάνη και της εξαιρετικής ομάδας του, η οποία θα δώσει την ευκαιρία στους χριστιανούς και μουσουλμάνους συμπολίτες μας
να έχουν μια σύγχρονη πόλη.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΖΑΜΠΑΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ποιός θα είναι ο εκπρόσωπος των Εγκαθέτων στον Δήμο Κομοτηνής;

Αρθρογράφος