Ποιός θα είναι ο εκπρόσωπος των Εγκαθέτων στον Δήμο Κομοτηνής;

15 Σεπτεμβρίου 202322:20

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Για τον ρόλο και τα σχέδια των Εγκαθέτων στην Θράκη έχουμε γράψει αρκετές φορές και έχουμε δώσει ιδιαίτερη σημασία στις διεργασίες που οδηγούν στην δημιουργία “γκρίζων ζωνών” εντός των ελληνικών δήμων της περιοχής.

Αυτός είναι και ο λόγος που προσπαθούν είτε να εκλέξουν δικό τους δήμαρχο (Ίασμος, Αρριανά Μύκη ) είτε ν’ασκήσουν επιρροή μέσω κατευθυνόμενης ψηφοδοσίας σε κεντρικούς δήμους εκβιάζοντας στην πορεία την λειτουργία των δημοτικών συμβουλίων.

Προς το παρόν ας ασχοληθούμε με το ατόπημα του Αντώνη Γραβάνη να συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια τον κ. Νετζάτ Αχμέτ.

Όπως είχαμε αναρωτηθεί και σε χθεσινή ανάρτησή μας στα μκδ:

Με την Έγκριση Ευρ. Στυλιανίδη η συμμετοχή του Νετζάτ Αχμέτ στο ψηφοδέλτιο του Αντ. Γραβάνη; – Ο Κυρ. Μητσοτάκης το γνωρίζει;

Ο πρώην πρόεδρος της αυτοαποκαλούμενης παράνομης και παρακρατικής ΤΕΝΚ Νετζάτ Αχμέτ κατέρχεται ως υποψήφιος για τον δήμο Κομοτηνής με τον Αντώνη Γραβάνη.

Και οι δύο συνδυασμοί που διεκδικούν την δημαρχία έχουν συνάψει φανερές και κρυφές συμμαχίες με προξενικους Εγκάθετους.

Για την παράταξη Γκαράνη ας μην μιλήσουμε γιατί είναι η πρώτη διδάξασα ήδη επί Γιώγου Πετρίδη.

Ο Αντώνης Γραβάνης δεν ήταν απαραίτητο να συμπεριλάβει έναν υποψήφιο-έκθεμα των Εγκαθέτων αυτή την στιγμή στο ψηφοδέλτιό του.

Προκλητικό ωστόσο είναι και το βιογραφικό που δημοσίευσε η παράταξη του Αντώνη Γραβάνη, καθως αποκρύπτεται η σχέση του Νετζάτ Αχμετ με τους παρακρατικούς μηχανισμους.

Αρθρογράφος