Οι “Αταίριαστοι” στα Σύμβολα – New Entry o κ. Ιμάμ Τζανέρ

30 Ιουνίου 202209:17

 

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Για ακόμη μία φορά , το μειονοτικό παραϊερατείο υπό τις διαταγές του Μουράτ Ομέρογλου έκανε αισθητή την παρουσία του σε παραδοσιακή εκδήλωση της πρώην ΤΕΝΚ που πραγματοποίηθηκε στα Σύμβολα την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022.

Η εκδήλωση του 32ου Δρομικού Αγώνα συγκέντρωσε 143 συμμετοχές σε 12 κατηγορίες αθλημάτων ενώ πλαισιώθηκε και από επιδείξεις παραδοσιακών χορών με τη συμμετοχη χορευτικών τμημάτων νέων.

Ο κ. Μουράτ Ομέρογλου, έκανε την αφ’υψηλού εμφάνισή του πλαισιωθείς από τα μέλη του μειονοτικού παραϊερατείου, με νέα συμμετοχή τον γνωστό δικηγόρο κι αυτοδιοικητικό παράγοντα του δήμου Ιάσμου (κι Αντιπρόεδρο της Αναπτυξιακής Ροδόπης) κ. Ιμάμ Τζανέρ ο οποίος συμμετείχε και στην απονομή βραβείων.

Ο κ. Μουράτ Ομέρογλου είναι ο μόνος, όπως φαίνεται κι από την φωτογραφία, που εμφανίσθηκε με (μαύρο) κοστούμι ανάμεσα στους ακολούθους του που είχαν την κατάλληλη για την περίσταση αμφίεση.

Κατανοούμε το ενδιαφέρον του Προξένου και τη συμμετοχή του στις πολιτιστικές δραστηριότητες της χώρας, στην οποία υπηρετεί, μέσα στα πλαίσια των καθηκόντων του αλλά θα περιμέναμε να συμμετάσχει τιμητικά και στον αγώνα δρόμου όπως είχε πράξει και στην Καβάλα περιφρονώντας αντίστοιχες εκδηλώσεις στην Κομοτηνή.

Από την άλλη κατανοούμε ότι καθώς , σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Κομοτηνή είναι επιφορτισμένος με το έργο της μετακόμισης.

Άλλωστε το Mongolia Trekking τον περιμένει!

Αρθρογράφος