Γιατί ο κ. Οζγκιούρ Φερχάτ έγινε παζαρτζής;

7 Αυγούστου 202210:26

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

“Από νωρίς το πρωί επισκεφτηκαμε την λαϊκή αγορά Κομοτηνής όπου συνομιλήσαμε με τους παραγωγους-πωλητές αλλά και τους καταναλωτές.Εν συνέχεια επισκεφτηκαμε τους μικρομεσαίους επαγγελματίες της πόλης μας καθώς και μαγαζιά εστίασης. Απο την μια η ακρίβεια,οι δύσκολες συνθήκες διαβίωσης,η ανεργία και τα στενά εισοδηματικά όρια που οδηγούν στην φτωχοποιήση. Από την άλλη η ελπιδα που εναποθέτει σε μας ο κόσμος και μετατρέπεται σε ένα πελώριο κύμα συμπαράστασης και στήριξης.Η Ροδόπη έτοιμη να μιλήσει πολιτικά και να μας ξαναδώσει κυβερνητική δυναμική.”

Με αυτή την ανάρτησή του, ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ που “έπεσε θύμα της τουρκικής προπαγάνδας του Προξένου Κομοτηνής κ. Μουράτ Ομέρογλου” και παρέσυρε τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ σε μεγάλες περιπέτειες συμβάλλοντας στην δημοσκοπική κατάρρευσή του, μετετράπη από φέρελπις και νεοφώτιστος προσήλυτος στο ανατρεπτικό ισλάμ και Νο 12 διώκτης της ελευθερίας της έκφρασης στην Θράκη σε παζαρτζή, αντιγράφοντας τον κ. Μπουρχάν Μπαράν.

Ο κ. Οζγκιούρ Φερχάτ, προς της απαθανάτισής του στους πάγκους του παζαριού της Κομοτηνής ,είχε συμμετάσχει στην τελετή μαζικής περιτομής στα Αρριανά όπου είχαμε και το πρωτοφανές συμβάν της μαζικής δηλητηρίασης 500 και πλέον ατόμων, αποφεύγοντας, όμως, να εμφανισθεί σε κοινές φωτογραφίες με Πρόξενο κι εγκάθετο παράτυπο ψευδομουφτή, ενώ μετά το συμβάν περιοσρίσθηκε σε μία γενικόλογη κι αόριστη ανακοίνωση.

Ο κ. Οζγκιούρ Φερχάτ, εκτός της υποταγής του στα κελεύσματα του Προξένου και της φαιδρής κι ασεβούς συμπεριφοράς του ακόμη κι εντός τεμένους, ευθύνεται διότι επέτρεψε να αναμειχθεί ο Τούρκος Πρόξενος στο πρόγραμμα και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ενώ ο ίδιος δεν έχανε ευκαιρία να προβεί σε επίδειξη των υψηλών γνωριμιών του.

Με αυτή του την στάση δημιούργησε και μεγάλο πρόβλημα στον προοδευτικό κόσμο της Θράκης που ακόμη και σήμερα αισθάνεται αμήχανος για τον προσανατολισμό του ΣΥΡΙΖΑ στην Θράκη.

Ιδιαίτερο πρόβλημα δημιούργησε ο κ. Οζγκιούρ Φερχάτ στον ΣΥΡΙΖΑ , όταν υπέγραψε , χωρίς να ξέρει που ακριβώς βάζει την υπογραφή του, το κείμενο των 17 που είναι κάλεσμα φίμωσης του τύπου και κατάργηση της ελευθερίας της έκφρασης στην Θράκη. Το γεγονός αυτό καταγγέλθηκε με κάθε τρόπο τόσο προς τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και προς επιφανή στελέχη του κόμματος αλλά και τον τοπικό βουλευτή Ροδόπης.

Σύμφωνα με δημοσιοσιογραφικές πληροφορίες και κομματικές διαρροές, διετυπώθησαν συστάσεις σε έντονο ύφος προς τον κ. Οζγκιούρ Φερχάτ από την Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ, και γι’αυτό τον λόγο υπακούοντας στην κομματική πειθαρχία, επέλεξε να μην προκαλεί πλέον το κοινό αίσθημα φωτογραφιζόμενος με τον Πρόξενο και τους εγκαθέτους του τουρκικού Προξενείου.

Ο θεομπαίχτης και θεοτούμπης Ομέρογλου , οι “Ηρακληδείς της Ημισελήνου” και το πολιτικό ισλάμ στην Θράκη (video)

Αρθρογράφος