Γ. Βεζυργιαννίδης: Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να διαβάλει την ομαδική προσπάθεια του κόμματος την περίοδο 2016-21

24 Νοεμβρίου 202120:34

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Σε κάποια από τα ερωτήματα που έθεσε το χθεσινό σημείωμά μας στο Komotinipress  απάντησε ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν. Ροδόπης κ. Γιάννης Βεζυργιαννίδης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο υπογράφων θεωρεί ότι οι εξελίξεις στα τοπικά όργανα της ΝΔ έχουν την δική τους ιδιάζουσα βαρύτητα στο βαθμό που καλούνται να αντιμετωπίσουν μία σειρά ζητημάτων στην Ελληνική Θράκη, το Ν. Ροδόπης αλλά και στην διαμόρφωση της πολυπόθητης ατζέντας για την ΝΔ στην Θράκη.

Ως εκ τούτου η διατύπωση ενυπογράφων ερωτημάτων εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και αποσκοπεί στην “εκμαίευση” απαντήσεων ειδικά όταν αυτές δεν δίνονται από τα κομματικά ιερατεία αλλά και δεν αποτελούν μέρος του δημόσιου διαλόγου.

Στο ίδιο σκεπτικό εντάσσονται και τα ερωτήματα που σχετίζονται με την “βελούδινη” διαδοχή στην ηγεσία της ΔΕΕΠ Ν. Ροδόπης και τις νέες πρακτικές που υιοθετεί η νεοεκλεγείσα ομάδα υπό την ηγεσία του κ. Γιάννη Τζαμπάζη.

Ωστόσο, η απάντηση του κ. Γιάννη Βεζυργιαννίδη ενδεχομένως και να προδιαγράφει ενδιαφέρουσες εσωκομματικές εξελίξεις στην τοπική ΝΔ

Ακολουθεί η απάντηση του κ. Γιάννη Βεζυργιαννίδη

Σε απάντηση χθεσινού δημοσιεύματος σε τοπικό site και για την αποκατάσταση της αλήθειας, διευκρινίζω πως:
1. Το αρχείο της ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Ροδόπης βρίσκεται στα γραφεία επί της οδού Ορφέως, από το καλοκαίρι του 2018, οπότε και πραγματοποιήθηκε η μεταφορά στα νέα γραφεία και ουδέποτε ΄΄παρακρατήθηκε΄΄ από τον ιδιοκτήτη των προηγούμενων γραφείων , όπως ΨΕΥΔΩΣ αναφέρεται στο δημοσίευμα.
2. Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και η ΔΕΕΠ Ροδόπης δεν οφείλουν το ποσό των 50.000 ευρώ , όπως ΨΕΥΔΩΣ αναφέρεται στο δημοσίευμα, στον ιδιοκτήτη των προηγούμενων γραφείων.
Η αναπαραγωγή φημών και μη διασταυρωμένων πληροφοριών δεν εντάσσονται στο δημοσιογραφικό λειτούργημα και δυστυχώς συμβάλλουν στον ευτελισμό της πολιτικής ζωής.
Έχοντας διατελέσει πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ροδόπης από το 2016 μέχρι τις τελευταίες εσωκομματικές διαδικασίες τον Οκτώβριο του 2021, δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να διαβάλλει την ομαδική προσπάθεια και τις επιτυχίες της οργάνωσης, που επιτεύχθηκαν μέσα από αντίξοες πολλές φορές συνθήκες.

Αρθρογράφος