Εθνοφύλακες Κομοτηνής: “Με το Αίμα μας, Για την Σημαία μας…” (video)

25 Μαρτίου 202318:44

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Κατά την διάρκεια της παρέλασης των στρατιωτικών τμημάτων την 25η Μαρτίου 2023, στην Κομοτηνή, ρίγη συγκίνησης διαπέρασαν όλους καθώς διέρχονταν στον χώρο της παρέλασης τα τμήματα των ένστολων, του στρατού με τους Εθνοφύλακες , σε άψογους σχηματισμούς και απόλυτα εναρμονισμένη εμφάνιση, κάνοντας όλους να αισθανθούν ασφάλεια με την ετοιμότητα τους.

ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΝΑΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ των ΤΕΘ Ν. Ροδόπης σε δύο διμοιρίες, εκπροσωπώντας τον “άγνωστο πολλαπλασιαστή ισχύος του Δ’ΣΣ” στο Ν. Ροδόπης έστειλαν το δικό του μήνυμα, αποτίοντας ταυτόχρονα φόρο τιμής στους Πεσόντες Ήρωες του Έθνους!

Η Εθνοφυλακή στο Ν. Ροδόπης εξακολουθεί να είναι πυλώνας υπερηφάνειας, αποτροπής και εξωστρέφειας με προοπτική νίκης στο σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον κι αυτό το διασφαλίζει η διαχρονικότητα του θεσμού, αλλά και η αδιαμφισβήτη ανελλιπής συμμετοχή των Εθνοφυλάκων σε κάθε κάλεσμα της Πατρίδας.

Εθνοφύλακες Κομοτηνής: “Πέρασαν σαν αστραπή!”…

Με τον νέο Νόμο περί ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ του 5018/2023, δίνεται επαυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα και δυνατότητα στα Τάγματα Εθνοφυλακής, των οποίων το εθνικό φρόνημα είναι υψηλότατο και μπορούν να συμμετέχουν πλέον σε τακτικό επίπεδο σε αποστολές υποβοήθησης του έργου του Στρατού Ξηράς του Νομού Έβρου.

Κυρ. Μητσοτάκης: Ειδικό μισθολόγιο για τις ΕΔ το 2024 – Αναβάθμιση Εθνοφυλακής

 

Αρθρογράφος