Εκλέγονται στα Αρριανά Ροδόπης και ζητούν ψήφο από την Τουρκία

20 Σεπτεμβρίου 202309:22

Ο Ταρκάν Μουλταζά, υποψήφιος Δήμαρχος Αρριανών,πήγε στην Προύσσα, συναντήθηκε και με (δυτικο)Θρακιώτες αλλά και με τον Χακάν Τσαβούσογλου με φόντο κακέκτυπο ομοίωμα του Αχμέτ Σαδίκ με πλαίσιο τον χάρτη της “Ανεξάρτητης Δυτ. Θράκης”….

Το Προξενείο βεβαίως έχει δώσει γραμμή για Ερντέμ Χουσεΐν και ενδεχομένως πρόκειται να συνεργασθούν Ερντέμ-Ταρκάν…

Πριν από δέκα ημέρα, ο  υποψήφιος δήμαρχος Αρριανών , ο ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ (κι αυτός) Ερντέμ Χουσεΐν, https://www.komotinipress.gr/196160-2/ την ώρα που η Χωρα δοκιμαζόταν απο τις καταστροικές πλημμύρες, μετέβη στην Τουρκία, φωτογραφίζεται με το βαθύ τουρκικό παρακράτος και τον παρακρατικό σύλλογο αλληλεγγύης Τούρκων Δυτ. Θρακης..
 
Να θυμίσουμε ότι ο πρόεδρός του συλλόγου Χασάν Κιουτσούκ έχει απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα.. https://www.komotinipress.gr/to-kratos-estile-to-minima…/
 
Ο Ερντέμ Χουσείν φωτογραφίζεται με την σημαία της ανεξαρτητης Θράκης.. Ο Ερντέμ Χουσειν όλα αυτά.. ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ, πρώην γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Αρριανών…
 
Ο Ερντέμ Χουσείν και οι λοιποί Εγκάθετοι είναι η αιχμή του δόρατος της “ακροδεξιάς εθνικιστικής πτέρυγας” του πολιτικου ισλάμ (κάτι σαν την Χρυσή Αυγή στην Μειονότητα)
 
Για την φοβερή ελληνική διπλωματία στην Θράκη ας μην το αναλύσουμε περαιτερω…

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αρριανών επισκέφθηκαν παρακρατική δομή

Έλληνας Αιρετός παρέστη στη γενική συνέλευση παρακρατικής δομής στην Τουρκία

Αρθρογράφος