Από τα τεμένη ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα ο ΣΥΡΙΖΑίος Οζγκιούρ Φερχάτ

24 Φεβρουαρίου 202322:02

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Το Μάϊο του 2022 είχαμε επισημάνει ότι  στην Θράκη,  ο (μισός)ΣΥΡΙΖΑ ΑΜΘ να εξισώνει τα μειονοτικά δικαιώματα με την ισλαμο-εκτουρκισμένη αριστερά και να θεωρεί ότι η υπεράσπιση των μειονοτικών δικαιωμάτων περνάει μέσα από νόθευση αποτελεσμάτων.

Πρόκειται, λοιπόν,  για μια σέχτα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ , ένα παράκεντρο που υλοποιεί πολιτική μετάλλαξης του ΣΥΡΙΖΑ σε Ισλαμοσυντηρhτικο κόμμα πλήρως προσδεδεμένο στην πολιτική ατζέντα του προξενείου.

Πώς μετατρέπεται ο ΣΥΡΙΖΑ σε Ισλαμοσυντηρητικό κόμμα στην Θράκη;

Σήμερα, Παρασκευή, 24/2/2023 ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ κ. ΦΕΡΧΑΤ ΟΖΓΚΙΟΥΡ στον οικισμό Μίσχο του Δήμου Ιάσμου ομού μετά του Τούρκου Προξένου και του ψευδοπαραμουφτή αλλά και στελεχών του ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΕΦ/DEB ξεκίνησε τον προεκλογικό αγώνα του.

Το ανατρεπτικό πολιτικό ισλάμ της Θράκης, οι ευνοούμενοι του Τούρκου προξένου επιδιώκουν να εκπροσωπήσουν την παρακρατική σέκτα του ερντογανικού καθεστώτος στην ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ.
 
  • Ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ έχει λάβει γνώση;
  • Πώς εκτιμούν οι υπεύθυνοι της Κουμουνδούρου το γεγονός ότι η επίσημη σελίδα του Προξενείου προωθεί τον υποψήφιο βουλευτή τους;
  • Μήπως γι’αυτό χαίρεται και χαμογελά ο Οζγκιούρ Φερχάτ;

“Γιατί χαίρεται και χαμογελά ο Οζγκιούρ Φερχάτ, πατέρα;”

 

Αρθρογράφος