“Γιατί χαίρεται και χαμογελά ο Οζγκιούρ Φερχάτ, πατέρα;”

23 Φεβρουαρίου 202319:07

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Είναι γνωστό στους αναγνώστες του Komotinipress αλλά και την ευρύτερη τοπική, εθνική και διεθνή κοινή γνώμη ότι ο κ. Οζγκιούρ Φερχάτ μαζί με άλλους 16 επωνύμους εγκαθέτους του Τουρκικού Προξενείου έχει μηνυθεί από τον υπογράφοντα με την κατατεθείσα από 12-10-2022 έγκληση για τα ποινικά αδικήματα της εξύβρισης, της δυσφήμησης, της συκοφαντικής δυσφήμησης, της απειλής και της διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια (άρθρα 361, 362, 363, 333 παρ. 1 του Π.Κ. και 184 παρ. 1 Π.Κ.)

Ο κ. Οζγκιούρ Φερχάτ, εκτός της υποταγής του στα κελεύσματα του Προξένου και της φαιδρής κι ασεβούς συμπεριφοράς του ακόμη κι εντός τεμένους, ευθύνεται διότι επέτρεψε να αναμειχθεί ο Τούρκος Πρόξενος στο πρόγραμμα και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ενώ ο ίδιος δεν έχανε ευκαιρία να προβεί σε επίδειξη των υψηλών γνωριμιών του γεγονός που ίσως ερμηνεύει και την αλαζονεία που επιδεικνύει σε πρόσφατη ανακοίνωσή του με την μεσσιανική προσφώνηση “ΛΑΕ ΜΟΥ” , παραπέμποντας στις “χρυσές μέρες” του Οντέρ Μουμίν.

Παρ’όλα αυτά στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΑΜΘ συνεχίσθηκαν οι ανθρωποφαγίες, οι ανήθικες μέθοδοι εξόντωσης εσωκομματικών αντιπάλων, η κινητικότητα υπογείων μηχανισμών και η εσωστρέφεια που οδήγησε στην λήψη αποφάσεων από κομματικό παράκεντρο που (δι)όρισε τον κ. Οζγκιούρ Φερχάτ ως έναν εκ των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος.

Επιπροσθέτως, διερωτάται κανείς, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ έχει ενεργό και δραστήριο βουλευτή και θα έπρεπε να τον στηρίξει, τον κ. Τάκη Χαρίτου,προωθεί τον « Χουσεΐν Ζεϋμπέκ της Ροδόπης», τον Οζγκιούρ Φερχάτ ο οποίος και απολαμβάνει της πλήρους στήριξης από τις παρακρατικές δομές του Προξενείου.

Τέλος, είναι απορίας άξιο, πώς είναι δυνατόν ένα κομματικό έντυπο όπως η ΑΥΓΗ να φιλοξενεί την συνέντευξη του κ. Γιώργου Πεταλωτή, υποψηφίου βουλευτή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. πριν από μία αντίστοιχη του νυν βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κ. Τάκη Χαρίτου ο οποίος και αναπτύσσει μία δυναμική παρουσία στην περιοχή δράσης του, εκπροσωπώντας επάξια τον ΣΥΡΙΖΑ στην τοπική πολιτική σκηνή.

  • Μήπως, ο  κ. Οζγκιούρ Φερχάτ αποτελεί μέρος ενός συντεταγμένου σχεδίου με επίκεντρο τον (ταλαίπωρο) Δήμο Ιάσμου για τον οποίον εφαρμόζεται ένα μοντέλο power sharing που είναι εισαγωγή σε μία μελλοντικη συνδιοίκηση/συνδιαχείριση της περιοχής με ισχυρό τον ρόλο της παρακρατικής σέκτας που ελέγχει το Τουρκικό Προξενείο;
  • Μήπως τελικά υπάρχει οργανωμένο σχέδιο από τις παρακρατικές δομές του Προξενείου, εν αγνοία της Κουμουνδούρου και της “ομάδας των Προεδρικών” που έρχεται ν’ανατρέψει την δεδομένη εκλογική ισορροπία ενισχύοντας την εκλογιμότητα του μειονοτικού υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ;
  • Μήπως κάποιοι φοβούνται την προοπτική της επικράτησης του κ. Τάκη Χαρίτου στον ΣΥΡΙΖΑ (που αποτέλεσε και πλήγμα για τον διπλωματικά απόβλητο κ. Μουράτ Ομέρογλου) και επιχειρούν να “κλειδώσουν” την νίκη του Οζγκιούρ Φερχάτ προωθώντας τον κ. Γιώργο Πεταλωτή ;

Μήπως για όλους αυτούς τους λόγους χαμογελά αυτάρεσκα ο κ. Οζγκιούρ Φερχάτ;

Οι “Ηρακληδείς” της Ημισελήνου στην Θράκη (video)

Αρθρογράφος